33. kolo
03.04.2010 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bolton Wanderers - Aston Villa 0:1

Aston Villa se oklepala z děsivého debaklu s Chelsea a v nepříliš atraktivním zápase vydolovala důležité tři body. O těch rozhodl parádní trefou Ashley Young.

I když úvodní minuty patřily spíše domácím a Cohen neměl daleko od projevení převahy i ve skóre, byli to hosté, kteří již v jedenácté minutě zamířili přesně. Warnock našel svou příhrou Younga, který ukázal svůj technický talent a parádní střelou do horního růžku nedal domácímu brankáři sebemenší šanci.

Vyrovnat ještě před čtvrthodinou hry se snažil Jack Wilshere, jeho pokus zpoza vápna nenašel cestu mezi tři tyče. S blížící se půlhodinou hry se stávala hra hostů lepší. Především Robinson měl velké potíže s hlídáním Agbonlahora. Ten se ve 29. minutě dostal k zakončení, ale Jaaskelainen byl proti druhému zásahu hostů.

Stále však byly největší zbraní Villans brejky. Deset minut před koncem první půle vedl jeden takový Young, chytrým pasem vytěžil velkou šanci pro Downinga, který však hlavičkou finského brankáře nepřekonal.

V samotném závěru přišlo několik zajímavých momentů, které ale poločasové skóre už nezměnily. Zatímco Ashley Young snažil okopírovat svůj první gól a branku minul, na druhé straně se ve dvou šancích po sobě nedokázal prosadit Muamba.

Druhý poločas byl ve znamení anglické podprůměrnosti. Diváci tak na zajímavou šanci čekali až do 67. minuty, kdy se zajímavě snažil prosadit Cuéllar, potřeboval však jakoukoliv teč, která by míč usměrnila mezi tři tyče.

Na začátku poslední dvacetiminutovky sice Bolton vystrčil ofenzivní růžky, brzy je však zatáhl zpět. Klasnić a chvíli poté i Weiss totiž nedokázali vyzrát na amerického brankáře. Poslední dekáda minut pak patřila brankářům. Zatímco Jaaskelainen podržel bodové naděje proti Heskeymu, Cahill je zahodil v souboji s Friedelem.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Mircu5

Aston Villa otřesená z porážky 1:7 možná prohraje, možná remízuje, ale na výhru to nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

a vyhrala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele