22. kolo
17.01.2010 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villans litují spálených šancí, West Hamu gól nevstřelili

Patrně za dost zbytečnou ztrátu bodů označí Aston Villa remízový souboj s tápajícím West Hamem. Hrála doma, navíc proti týmu, který v nedávné době z možných osmnácti bodů posbíral pouhé čtyři. Nic naplat jí však nebylo, že v konečném součtu na velké šance drtivě vyhrála. Na ukazatel skóre se ani po devadesáti minutách žádný gól nevedral.

Villans rozhodně budou po utkání v rozpacích. Tenhle zápas měli vyhrát. Vždyť West Ham si svou první a také jedinou pořádnou příležitost ke skórování vytvořil už v páté minutě, když se k dech beroucímu sólu nadechl Nouble, aby záhy pod tlakem soupeře přestřelil. Potom už úřadovali jen domácí, i když jim zabralo pěknou chvíli, než se konečně rozkoukali. Prvně o sobě dali vědět až s blížícím se koncem první třetiny, když z otočky po centru Downinga prověřil Greena Agbonlahor. Do přestávky už pak nerozehřátí hostitelé zahrozili pouze jedinkrát. Collins však po rohu nedokázal hlavičkovat tak, jak by si představoval.

Druhé dějství patřilo, stejně jako to první, až na pár výjimek jen a jen birminghamským. Hned v padesáté minutě se za protivníkovu obrannou linii prodral Agbonlahor, počkal si na podporu spoluhráčů a následně skrz Heskeyho vybídl k zajímavé koncovce Milnera. Jeho pokus se nakonec jen letmo otřel o vnější stranu jedné z tyček. Zřejmě nejblíže gólu byli Villans v minutě 61., kdy Carewovu neomylnou dorážku rozhodčí prohlásil za neplatnou vinou útočníkova ofsajdového postavení. I tak si to do konce zápasu mohli Villans ještě bohatě vynahradit. Pokaždé však selhali. Nejprve koncovku uspěchal zcela opomenutý Agbonlahor a pak v samotném nastavení tentýž fotbalista neproměnil veskrze samostatný nájezd.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
vanGomm

HX.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři si odvezou všechny body 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Virtuos

Tento zápas môže byť o jednom góle ako to v zápasoch Aston Villy býva tipol by som 1:0 pre domácich.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele