2. kolo
23.08.2008 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Everton FC 1:2

Jen z pohledu českého fanouška se hrálo na Hawthorns pozornosti hodné utkání. Roman Bednář totiž zaznamenal proti Evertonu svou první branku v Premier League, ta už ovšem příliš jeho WBA nepomohla.

Nuda, nuda, nuda. Na druhou stranu pozitivním poznatkem pro trenéry obou mužstev určitě je značná efektivita v zakončení. Padly totiž tři góly a ani jedna šance nezůstala nevyužita. První pořádná však přišla až v 63. minutě, když se do zakončení hlavou dostal hostující Rodwell. Pro strkání ovšem jeho nekompromisní hlavička nemohla být uznána.

A tak si Toffees spravili chuť za další dvě minuty. Arteta zprava našel ve středu nepříliš střeženého Osmana, ten se dotkl balonu jen dvakrát, aby poté překonal prudkou střelou Scotta Carsona. Baggies tato branka nijak zvlášť nenakopla, a tak Everton do rozložené obrany domácích udeřil ještě jednou a definitivně. Yakubu si pohrál s rozespalou defenzivou West Bromwiche a pak přesnou střelou rozhodl zápas.

Jak už bylo uvedeno výše, český legionář ve službách domácího celku Roman Bednář už jen zmírnil porážku WBA, když v 89. minutě z penalty po ruce Nevilla nedal Howardovi šanci. Přitom mohl klidně vyrovnat, neboť tři minuty předtím trestuhodně ze vzdálenosti necelých 10 metrů minul branku Evertonu. West Bromwich tak ostrý start návrat do Premier League zatím nezvládá, i když prohrává jen těsně.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tenhle zápas dopadne remizou 1:1

Reagovat
Devil

Everton nebude chtit stratit dalsi body a domu priveze plny pocet.

tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Albion neprohraje,1:1

Reagovat
Lahvac-CZ

Řekl bych 0:1, ale když se podívám na vzájemné zápasy, tak asi Everton bude rád za remízu. Tip- 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tie vzajoomne zapasay su stare vtedy everton nebol taky dobry ako je teraz..............................ale dal som radsej x2

Reagovat
smazaný uživatel

Podle meho nazoru dokaze Everton zvitezit, ale WBA se jen tak neda :-))

Reagovat
smazaný uživatel

skončí to nejspíš remízou 2:2.......WBA is the BEST....ale Everton taky není špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zajímavost - znal jsi WBA před příchodem Bednáře popřípadě jak ses dostal k fandění zrovna jim?? Jen ze zvědavosti,jestli má WBA tady opravdové fans nebo jen to jsou ti noví.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

fandím jim od minulé sezony,ale nevadí..........a už taky vím, proč máš takový nick, jaký máš......

Reagovat
smazaný uživatel

to fandí většina lidí,podle toho jestli tam je čech,takhle jsem začal fandit chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele