17. kolo
13.12.2008 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Manchester United 0:0

Diváci na White Hart Line branku neviděli. Obě mužstva si sice snažila, ale výrazných šancí se nedopracovala. Tottenham tak remizoval s United 0:0.

Ve šlágru dnešního dne anglické Premier League měli navrch ze začátku United, kteří během pár minut zahrávali několik rohových kopů, ale branku se jim z nich vstřelit nepodařilo. Domácí manažer Redknapp už musel v 11. minutě poprvé střídat, když zraněného Woodgata nahradil Huddlestone.

Po čtvrthodince byla hra velmi vyrovnaná, domácí si snažili vyvíjet na Manchester tlak, kterým by si vynutili nějaké chyby a naopak hosté se pokoušeli získat jistotu a klid. První vážnější šanci hostí měl Berbatov, ale jeho hlavičce chyběla přesnost.

Domácí se stěží dostávali k brance Edwina van der Saara a když už se jim to povedlo, tak jejich pokus nebyl dostatečně důrazný, přesný nebo kvalitní, stejně jako v 29. minutě střela Lennona, se kterou si nizozemský brankář bez problémů poradil.

Manchester byl po půl hodině hry lepším mužstvem, do zápasu investoval rozhodně víc. Domácím chyběli přesnější pasy na útočníky a možná taky rychlejší přechod směrem dopředu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu 0:0 a do druhé půle bylo ještě všechno možné.

Druhá půle byla hodně podobná té první, fotbal ze strany na stranu, ale chybělo přesnější rozehrání finální akce, které by vedlo ke gólu. V 54. minutě vystřídal velmi nevýrazného Pavljučenka Darren Bent. Ani on však ofenzivní hru Spurs nijak výrazně nepozvedl.

Manchesteru se dařilo útočit zejména po křídelních prostorech, kde operovali Park a Ronaldo. Po sedmdesáti minutách hry zareagoval na vývoj i Alex Ferguson a na hřiště poslal Scholes s Giggsem, kteří nahradili Fletchera s Tevezem. Šlo tedy i jasný krok k tomu, aby jeho mužstvo získalo více stability a jistoty.

V 72. minutě se poprvé blýskl Giggs, když svým centrem našel Vidiče, ale jeho hlavička nebyla dostatečně důrazná, aby s ní měl Gomes větší potíže. Obě mužstva se stále ještě bála podstoupit větší riziko a tím možná hra trochu trpěla.

V 84. minutě napřáhl z velkého vápna Modrič, ale jeho střela byla zblokována, neúspěšná byla i hlavička Darrena Benta o minutu později. V závěru ale žádný drtivý tlak ani z jedné strany nepřišel a tak se obě mužstva rozešla smírně s jedním bodem.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sice je totenham až na 15 příčce ale čekám těžkej zápas jako hrom 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

kohouti neprohraji, tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2,0-3

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
Devil

Doufam,ze WHL vyloupime!

Reagovat
smazaný uživatel

das šlágr kola, víc jak 4 branky,a 01,snad!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

over 2,5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Man U. určitě nevyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe kdo to teda bude hrát když nám chybí tolik hráčů doufam že aspoň rio a carrick se dají do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bude fakt dost hustej zápas a doufám, že s vítězným koncem pro MU

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nám podaří zvítězit...žádná sranda to nebude, navíc mnoho hráčů ze základu hrát nebude...ale pevně věřím, že to vyjde a dovezeme si 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro united,rooney gool

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci....NEJEDE MI SATELIT sakra nic neuvidim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele