8. kolo
19.10.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Tottenham opět prohrál

Krize Tottenhamu se stále zhoršuje. Dnes tým kouče Ramose nestačil na předposlední Stoke a je stále beznadějně na chvostu tabulky. Gólově se v tomto střetnutí prosadili na straně domácích Higginbotham a Delap, za hosty vstřelil jediný gól Darren Bent. Navíc Kohouti dohrávali v devíti.

I přes neuspokojivé výsledky neudělal londýnský lodivod Ramos v týmu téměř žádné změny a už v 7. minutě málem inkasoval. Hostům utekl sprintující Delap, přihrál Soaresovi, jenž se objevil v zajímavé pozici, ale jeho následná rána postrádala přesnost a gólman Gomes s ní moc práce neměl. Vývoj celého utkání ovlivnil už o deset minut později Gareth Bale. Mladý Velšan sestřelil v pokutovém území Soarese, viděl červenou kartu a zároveň daroval Stoke penaltu. Díky ní se dokázal prosadit Danny Higginbotham.

Tottenham si sice tímto vyloučení zkomplikoval značně situaci, ale uběhlo pár minut a bylo opět vyrovnáno. Naději na bodový výsledek svému týmu zajistil Darren Bent. Ovšem Spurs mohli jít v první půli dokonce do vedení. Ke střele se totiž dostal Luka Modrič, ale nemířil přesně, krátce na to zase Lennon pálil jen do Sorensena.

Vedení se na stranu Stoke vrátilo opět v 53. minutě. Zasloužil se o to záložník Delap. Ovšem mohlo být pro Kohouty ještě hůř. Po pár minutách málem dokázal zvýšit už na 3:1 Sidibe, ale svou hlavičku poslal těsně mimo. Naopak blízko vyrovnání byl na druhé straně Luka Modrič, jenže ani on nemířil přesně a míč poslal nad břevno Sörensonovy brány.

Uběhlo pár vteřin a Britannia stadium viděl nebezpečnou šanci domácího celku. Ke střele napřáhnul Olofinjana a Gomes měl co dělat, aby zabránil gólu. Zbytek zápasu poznamenalo také vážné zranění hostujícího zadáka Vedrana Čorluky. Toho nepříjemně fauloval vlastní brankář Gomes a chorvatský reprezentant zůstal několik minut ležet bezvládně na trávníku. Vše nasvědčuje velmi vážnému zranění a nezbývá než věřit, že se Čorluka co nejrychleji vrátí k fotbalu.

Utkání nakonec kvůli tomuto nepříjemnému okamžiku bylo nastaveno celkem o jedenáct minut. Během nich se toho opět hodně událo. Nejprve fauloval Soarese Woodgate, rozhodčí odpískal další penaltu, tu však Fuller neproměnil. V deváté minutě nastavení naopak viděl už druhou červenou kartu Dawson. Když si tedy dnešní zápas zrekapitulujeme - Tottenham opět prohrál a navíc přišel hned o tři hráče.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Máme tady boj 2 adeptu na sestup stoke to doma zvládnou a vyhrají 1 : 0 gol da fuller nahraje dilep

Reagovat
smazaný uživatel

stoke tesne vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham vyhra 0:2 goly..Bent,Beantly

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Stoke

Reagovat
cerwi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele