5. kolo
21.09.2008 16:00 CET
6 : 0
(2:0)

Reportáž

Citizens si zastříleli

Když Portmouth přijížděl do Manchesteru, věřil, že si na konto připíše nějaký ten bod. Jenže nakonec odjíždí s děsivým a trapným debaklem 0:6, o který se postaralo šest různých hráčů.

Že Pompeys nečekaná nic snadného ukázala už první dvacetiminutovka. Nejprve Jamese protáhl nepříjemnou střelou Robinho a krátce na to také Wright-Phillips. S oběma šancemi si sice ještě hostující gólman poradil, ve 13. minutě už ale byl na Brazilce Joa krátký. Talentovaný kanonýr dostal skvělou přihrávku od svého krajana Robinha, obešel Jamese a v klidu zakončil.

Uběhlo sedm minut a byl tu další gól. Roh Zabalety ještě bránící hráči dokázali odvrátit, ale následná dorážka stopera Dunna skončila až v síti. Citizens najednou mohli zklidnit svoji hru a zaměřit se především pečlivou hru směrem dozadu. Utkání těsně před přestávkou málem ještě trochu zdramatizoval Peter Crouch, kdy jeho pokus Ireland vykopl až z brankové čáry.

Zřejmě rozhodující zásah přišel v 57. minutě. Wright-Phillips nejprve našel Joa, ten před bránou poslal míč k Robinhovi, jenž se dokázal i ve svém druhém zápase v novém působišti prosadit. To však Portmouth netušil, že jeho protivník ještě neskončil. V 68. minutě to potvrdil záložník Wright-Phillips, který využil pasu Kompanyho a prostřelil bezmocného Jamese.

24letý Robinho byl dnes skutečně velmi aktivní a častokrát zle zatápěl obraně Portmouthu, jako mapříklad v 79. minutě, kdy Evansovi přihrál patičkou do dobré šance a anglický mladík přidal pátý gól svého celku. Uběhly čtyři minuty a míč opět rozvlnil síť brány za Jamesem. Celou akci opět založil Wright-Phillips, jenž poslal míč na Zabaletu, který stihl před brankářem nahrát Fernandesovi, a ten poslal míč do prázdné brány. Mohlo být ještě hůř. V závěru se už ale Wright-Phillips neprosadil a Portmouth si nakonec odváží "jen" šest branek.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

city vyhraje 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

city vyhraje 3 1

Reagovat
smazaný uživatel

city vyhraje 3:1, fans city kto chce nech sa zaregistruje na:www.citizens.banda.cz

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 to bude

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude krasny zapas ve kterem nebude vitez. Tip 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

remiza bude 2-2

Reagovat
Devil

Doufam,ze arabaci dostanou na frak!

tip.-1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro všichni píšete,že to bude remka někdo i výhra Citizens,ale to si nemyslim.Myslim,že Pompey vyhrajou 2:1 góly Elano:Defoe,Diop btw. co to má bejt možný návrat Diopa?? Diť hraje celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

City vyhraje 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byla dneska paráda!!! Prvních dvacet minut neskutečných. Od dvacátý minuty údržba a hra na půl plynu ale když měl míč Robinho nebo Shaun Wright-Phillips tak byl Portsmouth úplně mimo. ty dva si tam dělali co chtěli.Snad v pondělním magazínu premire league dostaneme větší prostor než obviklou jednu minutu!!!!! aby to mohli vidět všichni

Reagovat
smazaný uživatel

mrzi me, ze jsem to nevidel.... uz se tesim na sestrih...to byla asi velka podivana... Man City se mi libi... :D:D:D at uz si nakupujou koho chcou za kolik chcou :)

Reagovat
smazaný uživatel

richard dunn skoroval tak to je mazec 3 brazilci v zakladni sestavě taky mazec

Reagovat
smazaný uživatel

galakoncert, taky se těším na dnešní magazín! vše by měla ještě dnes umocnit slavia výhrou u baťů !!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele