38. kolo
24.05.2009 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester City - Bolton Wanderers 1:0

Ani v závěrečném kole letošní sezóny neuhrál Manchester City na svém stadiónu nerozhodný výsledek. V měření sil s Boltonem se velmi rychle ujal vedení a výsledek 1:0 si hlídal až do konce zápasu. I přesto ale zůstanou Citizens na desátém místě, zatímco Bolton skončil na slušné 13. pozici.

Manchester City se s tím nemazlil a velmi rychle se dostal do vedení. Úvodní gól střetnutí přišel již v osmé minutě. Celá akce vznikla po přímém kopu, který rozehrál Robinho, míč se následně dostal přes Irelanda a Richardse až ke Caicedovi, který už neměl žádné velké problémy s tím, aby jej dostal do brány. Citizens předvedli skutečně pohlednou akci a gól si za ní zasloužili.

Poté se ale hrálo dlouhou dobu bez nějakého většího vzruchu na hrací ploše. Až v 26. minutě byli domácí hráči blízko k navýšení vedení. Caicedo předvedl úchvatné sólo ze středu hřiště až do pokutového území, tam se míče zmocnil Ireland, přihrál Robinhovi, který nastřelil tyčku. Brazilský hračička byl také u další šance, po jeho centru pálil Micah Richards, jenže scházela mu přesnost. Caicedo poté pro změnu mířil přímo do náruče Jaaskelainena.

Druhý poločase se rozhodně nehrál v žádném strhujícím tempu, jelikož ani jednomu celku v podstatě o nic již nešlo. Jako první vyzkoušel své střelecké schopnosti Caicedo, ale scházela mu přesnost. Bohužel mnoho zajímavých příležitostí k vidění nebylo, a tak fanoušci s radostí zatleskali všem střeleckým pokusům. Až v 84. minutě byl velmi blízko brance Robinho, který se odhodlal ke střele asi z 22 metrů, ale narazil na Jaaskelainena, který míč vrazil nad břevno. To bylo z tohoto zápasu tak nějak zhruba vše.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele