13. kolo
15.11.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Fulham FC - Tottenham Hotspur 2:1

Tottenham dnes narazil. Po několika skvělých výkonech tentokrát nestačil na Fulham, se kterým prohrál v poměru 1:2. Opět se tak navíc propadl na sestupové příčky.

Zápas začal poměrně opatrně, a proto zajímavé momenty pro diváky přišly až po úvodní desetiminutovce. Jako první mohl otevřít skóre americký reprezentant Clint Dempsey. Ten napřáhl z poměrně velké vzdálenosti a moc mu k úspěšnému zakončení skutečně nechybělo. Jeho dělovka byla lapena gólmanem Gomesen, jenž musel vytáhnout skvělý zákrok.

Tottenham opět nastoupil s pouze jedním útočníkem a moc zajímavých šancí si v prvním poločase nevypracoval. Naopak v 19. minutě nebyl daleko gólu Johnson, jenže míč poslal nad břevno. Až o deset minut později o sobě dali konečně vědět i Kohouti. Po Modričově centru se snažil z voleje zakončovat Bentley, avšak scházela mu přesnost. Jediný gól první půle nakonec vstřelil Fulham ve 33. minutě. V minulých letech byl za velké chyby kritizován gólman Paul Robinson, neobvyklý kiks se povedl tentokrát Heurelho Gomesovi, který nedokázal nepochopitelně lapit dalekonosný pokus Daviese.

Po přestávce bylo jasné, že pokud bude chtít Tottenham navázat na poslední skvěle výsledky, musí začít hrát mnohem aktivněji a vypracovat si nějaké gólové příležitosti. Jenže už v 51. minutě se musel vyznamenat gólman Gomes, jenž dokázal zlikvidovat nebezpečný pokus Bullarda z přímého kopu.

Brazilský gólman ale musel řešit dalších několik nepříjemných příležitostí soupeře a dařilo se mu to až do 70. minuty. Woodgate dokázal Dempseyho střelu sice odvrátit na roh, jenže po jeho rozehrání se prosadil útočník Johnson a nasměroval tak Fulham k vítězství. Spurs se však nevzdali a udělali dobře. V 81. minutě našel Bentley mladíka Campbella a ten dokázal vybojovat pro svůj tým alespoň malou naději. Tentokrát to už ale Tottenhamu nevyšlo a vyrovnat nedokázal. Pod koučem Redknappem si připsal svou vůbec první porážku.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3, už to na kohouty prislo

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham to potvrdí

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi tak to Tottenham je ted na vrcholu,ale Fulham hraje doma.Tottenham,kdyz koukneme na karty,tak je jeden z nejvylučovanějších hráču a pak i Fulham,je o proti loňskému roku lepší a z toho me vyplívá plichta a to asi 1:1 max.2:2

Reagovat
smazaný uživatel

dnes spurs vyhrají 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele