29. kolo
09.03.2008 16:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

West Ham utrpěl opět debakl

Po dvou porážkách Tottenham dokázal opět vyhrát. Zápas s West Hamem tentokrát rozhodl velmi rychle. Už v 10. minutě vedl po dvou přesných zásahách 2:0 a bez problémů dokráčel k třígólovému vítězství.

Utkání začalo pořádně zostra. V páté minutě musel zasahovat domácí brankář Robinson. Ashtonova střela byla sice ještě zblokována, ale k odraženému míči se dostal Luis Boa Morte, tvrdě vypálil a nadělal anglickému gólmanovi velké problémy. Ze všeho nakonec byl ale jenom roh. O minutu později bylo před bránou Tottenhamu opět rušno. Tentokrát ale pálil nad útočník Ashton.

Aktivní West Ham zkrotil už v 8. minutě Berbatov. Kohouti vybojovali přímý kop, jeho exekuce se ujal Huddlestone a přesným centrem zhruba z 35 metrů našel hlavu svého spoluhráče, jemuž nedělalo velké problémy dostat míč do brány. Druhý gól byl téměř identický. Po Huddlestonově centru se opět hlavou prosadil Berbatov. Tottenham i přesto, že už vedl 2:0, nepolevil. Naopak nechybělo moc a mohl přidat i další góly. Kladiváři navíc museli zápas dohrávat od 44. minuty pouze v deseti lidech. Po druhé žluté kartě musel hřiště opustit záložník Luis Boa Morte.

Také první vážnější šance druhého dějství patřila Spurs. Štěstí vyzkoušel ze střední vzdálenosti aktivní Huddlestone, ale pálil nad. V 53. minutě vystřelil tvrdě z voleje kanonýr Keane, ale gólman Green si s jeho střelou poradil. West Ham zaútočil nebezpečně v podstatě jen jednou, ale ze střely Ashtona byl pouze roh.

Naopak Tottenham přidal třetí zásah. Po pěkné akci se míč dostal až k Gilbertovi a ten pozemní střelou překonal i Greena. Brazilský záložník si tak alespoň trochu udobřil fanoušky, kteří se na něj hněvali po chybě, kterou předvedl v Poháru UEFA s zápase s Eidhoven. Ten jeho tým prohrál především díky němu 0:1. Konečnou podobu dal výsledku v nastaveném čase Bent.

Kladiváři tak prohráli už třetí utkání v řadě 0:4, i přesto jim stále patří klidná desátá příčka.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

V Londinskem derby jsou vetsi favorite asi domaci kohouti i pres to ze to tabulka moc nepotvrzuje ! West Ham by po dvou predchozich nepovedenych zapasech mohl hodne kousat ! tip.- 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

V derby se Kohouti cítí na 3 body, vybízejí je k tomu debakly W.H.U. z posledních dvou utkání. Je to ale londýnské derby, kde se W.H.U. můžou právě zase naladit na tu správnou notu. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham zabere a vyhraje!!!..už taky proto, že 1:1 to skončilo na podzim

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham jasně dominuje stav 2:0 hovoří za vše

Reagovat
smazaný uživatel

JU*E spurs

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel som si ze chimbonda sa presadi na lavo

Reagovat
hawk

Tak tohle uz je krize, trikrat za sebou projet 4:0 to uz neni normalni. Chtelo by se to rychle probrat.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo. místo curbse bych angažoval Di Cania!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda že když je ze šesti stoperů 5 zraněných tak se hraje těžko no...

Reagovat
milan78

koukám, že robo : )))) dostal od wiganu nášup a další zápas chytal zase, není se čemu divit pokud chcou aby měl nějakou hodnotu........, chudák černý, na hostování ho nepustí, takže je odkázanej na léto : ((((((((

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti berou 3 body a navíc v derby ! Ale W.H.U. pokračuje v mizerných výkonech, opět nevstřelili ani branku. Ještě, že mají nahráno z minula, vypadá to na pěknou krizi ve stylu "Newcastlu" !

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham nenechal nic náhodě a do zápasu se pustil ihned ze začátku...a to taky rozhodlo o jeho vítěztví.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele