34. kolo
12.04.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC 1:1

Už potřetí v řadě nedokázal Tottenham vyhrát. V sobotu uhrál na domácím hřišti s Middlesbrough pouze remízu, i přesto si svou jedenáctou příčku udrží i po tomto kole.

Kohouti si s Boro nebrali servítky a toužili je co nejrychleji překonat. Hlavně proto se už ve 3 . minutě odhodlal ke střele Jenas. Po akci Berbatova ale mířil nad. O dvacet minut později bylo řádně horko na druhé straně. Přihrávku Boantenga zblokoval Chimbonda na roh a po následném centru nebezpečně hlavičkoval Pogatetz. Svůj pokus poslal obdobně jako Jenas na tribunu.

Ve 26. minutě už hosté gól vstřelili, bohužel ale do vlastní brány. Ránu Lennona nešťastně tečoval Grounds a míč doletěl až za záda Schwarzera. Tottenham mohl své vedení dokonce zdvojnásobit. Po faulu Arcy na Berbatova zahrával Jenas přímý kop z dobré pozice. Nijak se nerozpakoval a tvrdě vypálil, míč ale letěl opět vysoko nad.

Hrdinou hostujícího celku se mohl stát ve 49. minutě Wheater, jeho hlavičku z brankové čáry ovšem vyrazil Lennon. Na druhé straně byla zblokovaná střela Malbranqueho, jenž se následně dožadoval hry rukou Pogatetze. Obrovskou příležitost měl zanedlouho Dimitar Berbatov, jenže svůj pokus poslal do tyče.

A právě jeho nevyužití ho muselo v 69. minutě velmi mrzet. Stewart Downing měl čas i prostor k zakončení a přesnou ranou propálil Radka Černého. To však nemuselo být všechno, protože Boro mohli hned dvakrát rozhodnout. Jenže v obou případech selhali v zakončení. Nejprve nemířil přesně Alves a o pár minut později ani Aliadiere. A když se v 87. minutě neprosadil z přímého kopu ani Jenas, oba týmy se rozešly smírně.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jednička

Reagovat
smazaný uživatel

jo.a padne hafo branek.tak 4:2 počítám

Reagovat
smazaný uživatel

Tady by to už měli Kohouti zvládnout. Tip 3:1.

Reagovat
Devil

Domaci vyhraji -3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Tottenham už jakoby jen sezónu dojíždí, výsledky ä výkony jsou takové nemastné, neslané. Škoda jen, že Radek Černý neudržel čisté konto, vstup do prestižního Klubu ligových brankářů za 100 vychytaných nul se zatím moc nepřiblížil, i když už mnoho nechybí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele