17. kolo
15.12.2007 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Aston Villa 1:1

Dnešní střetnutí nabídlo vyrovnané, ale podprůměrné výkony obou týmů, a proto je remíza 1:1 zasloužená. Domácí fotbalisté po rychlé vstřelené brance především bránili, ovšem nejtěsnější vedení neudrželi a Aston Villa zásluhou Maloneyho vyrovnala.

Jako první zvedl diváky ze sedaček domácí Higginbotham, který ale poslal svou hlavičku mimo tři tyče. Ovšem v 10. minutě byl tentýž hráč už úspěšný, výborně si naskočil na roh Wallace a nedal Carsonovi v bráně hostů šanci. Zanedlouho byl Wallace opět vidět, a to když jeho nebezpečný centr před nabíhajícím Jonesem na poslední chvíli zblokoval Laursen. Villa postupem času dostávala Black Cats pod tlak a ke konci zápasu několikrát vážně zahrozila. Nejprve zkušený záložník Barry promeškal vhodný okamžik ke střele, zanedlouho se musel vyznamenat domácí gólman Ward při střele Carewa, kterou odvrátil alespoň na roh. Ovšem ve třetí minutě nastaveného čase prvního poločasu dal o sobě opět vědět Sunderland. Kenwyne Jonese si v pokutovém území Aston Villy udělal prostor, ale jeho střela z otočky postrádala přesnost.

Ani druhý poločas nezačal pro domácí moc dobře. Svěřenci Martina O’Neilla měli od začátku nad svým soupeřem převahu, jenže nevytvořili si ani jednu příležitost, ze které by mohl padnout gól. Hra se časem přesunula do středu hřiště a dlouhou dobu bylo k vidění hodně podprůměrné utkání. Nový náboj do zápasu vznesl v 72. minutě Maloney. Ten se trefil nádherně z přímého kopu. Najednou oba týmy ožily a snažily se vstřelit gól, jenže to ani jedné straně nepovedlo, a proto zápas nakonec skončil 1:1.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sunderlnand má doma vyrovnanou bilanci, ale přijíždí k nim bodově vyhladovělá Aston Villa, jelikož z posledních dvou zápasů mají 0 bodů ! A venku hrají slušně. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě je Aston Villa jasný favorit. tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

No já doufám že to zvládneme a ja na to můžu v klidu vsadit a pak ještě koukat! Villans!

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni dve utkani se Aston Ville nepovedla, takze potrebuji bodovat. Navic venku uz porazili i tezsi soupere. Preju Patrikovi zakladni sestavu a hlavne vyhru 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda nevyšlo to opravdu měli hodně velikej tlak a nechápu co Keane nechápe do Carsona se opřeli tři hráči!

Reagovat
smazaný uživatel

Nediv se, Keane nikdy nebyl chápavý, natož objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohled solidní utkání, hl. 2.poločas. Výsledek je pro oba vcelku spravedlivý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele