29. kolo
08.03.2008 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Reading opět vyhrál

Krize Readingu zdá se býti zažehnána. Svěřenci kouče Coppella opět vyhráli a sestupovým vodám se vzdálili na rozdíl tří bodů. Pro Citizens znamená tento zápas jedno velké zklamání, jelikož pomalu mohou zapomenout na pohárové příčky.

Reading, jenž bojuje o záchranu, byl v první půli zatažen převážně na vlastní polovině a do šancí se dostával především Manchester. Jako například v průběhu 7. minuty. Po přihrávce Corluky se míče ujal Darius Vassell a po souboji s Markem Matějovským v pokutovém území se dožadoval penalty, avšak marně.

Citizens i nadále pokračovali aktivně. V 23. minutě pálil po krásné akci hodně nad Corluka. Zanedlouho se dostával do dobré příležitostí Benjani, ale na centr Vassella nedosáhl a míč pohodlně lapil Hahnemann. Bezzubý Reading byl téměř neviditelný, až na pokus Shoreyho nic nepředvedl a hlavně proto byl stav po odehrání čtyřiceti pěti minut bezbrankový.

Skóre otevřel až v 62. minutě Shane Long. Irský útočník prostřelil Harta po přihrávce Doyla. Už za minutu si oba hráči role vyměnili. Long tentokrát centroval a Doyle hlavičkoval, bohužel však hodně mimo. Manchester City se sice snažil, ale na výborně fungující obranu Readingu nic vymyslet nedokázal. Úspěch nenesly ani dalekonosné pokusy.

Naopak Royals udeřili podruhé. Přes obranu bez větších potíží prošel útočník Dave Kitson a střelou levačkou po zemi rozhodl o vítězi. Český reprezentant Marek Matějovský se tak mohl radovat podruhé v řadě ze zisku tří bodů.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Překvapí Reading i v tomhle zápase? Tip - 1

Reagovat
smazaný uživatel

|Tak ako hra City tak by som sa vobec necudoval keby prehral ma krizu tak im nic nepomoze ani svatena voda.Napisem viac az po zapase.

Reagovat
smazaný uživatel

sprava pre Neapola zmenil som si uz. na COLIN ja to moja prezyvka podla Colina Bella cafte

Reagovat
smazaný uživatel

Colin Bell ? Neznám ale to není důležitý . Překvapí Reading ? myslím že ta otázka je položená úplně blbě!!! Otázka je jestli se City proberou ze sna a začnou hrát fotbal a ne tu jejich holomajznu co předváděj poslední 3-4 měsíce!!! Já bych si tip že ne a tři body budou pro nás pouze utopie! Ale nevadí Eriksson v létě vyhodí z okna 50 mil. liber za náký nýmandy a snad se v prní lize udržíme i příští rok

Reagovat
Devil

City v poslednich kolech svymi vykony moc nepresvedcuje , ale myslim ze s Readingu aspon bod priveze ! tip.- 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reading balancuje nad propastí, musí bodovat, ManCity postihl útlum, uvidíme, jestli se už trošku vzpamatují. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Po předvedených výkonech v posledních zápasech nevím jak dopadne zápas s readingem. doufám, že má eriksson nůž na krku, protože slibně rozjetá sezóna je jaksi v háji zeleném. fakt nevím co k zápasu napsat, vítězství city by určitě bylo milé sobotní překvapení, ale kdo dá góly ?? momentálně mně víc tankuje nedělní zápas na bazalech. to bude asi "vostrý" ! čus !

Reagovat
smazaný uživatel

sprava Neapola Colin Bell bol jednym z najlepsich hracov City v 60 tych rokoch a hral v zalohe caff

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to sem ale hlava děravá -NA BAZELECH to bude chtít body aby jsme chacharům zatli tipec.Hnupi vyhrajou dva zápasi a už maj plnou hubu keců o titulu to mě hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Výtězství pro Reading. Tip - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sme překvapili

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu takymito zapasmi mozu hrat akurat gorotky len sa cudujem ze toho Erikssona tam este drzia caf

Reagovat
smazaný uživatel

eriksson a někteří plejeři už nestíhaj, je to smutné konstatování po 3/4 odehrané sezóny ! ani sem se včera na záznam zápasu nedíval, za jiných okolností bych to neudělal. příští ročník si v klidu zakopeme premiership a místní poháry. na evropu můžem zapomenout ! jsme z formy, ani kouč neví co s tím. jak psal už dřív neapol, 3 měsíce nekopem nic ! kdy jsme soupeři nadělili trojku, nebo čtyřku ? to je tak už pomalu film pro pamětníky ! teď máme kohouty, že by další nula na kontě vstřelených branek ?

pro colina: fan city sem budu a zůstanu až za hrob !

pro neapol: slávka to fotbalové image v ostravě moc nevylepšila ! sakra, co scházelo a byly by tři body ! ty remízy nás udolají ! čus, mějte se, snad něco v pátek ke spurs napíši.

Reagovat
smazaný uživatel

prava pro citizen som rad ze si a budes fans City aj ja som aj budem nech sa robi co chce caf

Ja som myslel ze budes ten zaznam pozerat a ze nam napises o nom ja keby som nebol v robote tak ho ten zapas sledujem cafff

Reagovat
smazaný uživatel

Reading stoupá tabulkou vzhůru i díky těmto třem bodům. ManCity nadále potvrzují sestupnou tendenci svých výkonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim fans City konecne som zhliadol ten zapas Readingom a musim povedat ze nic moc hraci City mii pripominaly predchadzajuce zapasy chybala im zaloha a Petrov Elana tam nebolo ani vidiet ani pocut pohare??zabudnite takymto stylom akurat tak pohar od horcice a Benjami nic moc je to koncovy hrac unho koncia vsetky nahravky caff

Reagovat
smazaný uživatel

Já se přiznám že mi stačilo 5 minut ted koukam na magazín premiere league a to mi bude určitě bohatě stačit!!! Citizen-Slávka docela dobrý-je tam vidět že dem s formou nahoru ale je fakt že takhle blbě si nechat dát dva goly se vidí málo kdy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim ta Neapol taketo goly dostavali za ery Pearsa no uvidime ako budu hrat proti Tottenhamu ale velku sancu na vitazstvo im nedavam ked budu hrat tak ako hraju cafff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele