15. kolo
01.12.2007 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portsmouth FC - Everton FC 0:0

Jeden z nejlepších útoků Premier League tentokrát vyšel naprázdno. Portsmouth sice měl v utkání s Evertonem viditelnou převahu a řadu šancí, ale hosté uhájili bezbrankovou remízu.

Manažer Portsmouthu Harry Redknapp měl v týdnu nepříjemné starosti, když byl zatčen pro podezření ze zapletení do korupce ve fotbale, ale své svěřence na zápas připravit dokázal. Domácí se hned od začátku vrhli do útočení, Lescottova hlavička skončila rohovým kopem, o něco později pálil mimo Muntari, stejně jako v tísni Benjani.

Everton zahrozil jen dalekonosným pokusem Phila Nevilla, jinak se David James v domácí brance musel nudit. Tim Howard na druhé straně ale také tak moc práce neměl, zmařil jen příležitost Utaky a vyškrábl přímý kop Muntariho, jinak zbytek první půle přinesl jen tři žluté karty.

Pompey vlétli aktivně i do druhé půle, během pěti minut mířili mimo branku Mendes a Kranjčar. Pak se probudil i Everton, těsně před svým vystřídáním promarnil příležitost Pienaar, zviditelnil se i Mikel Arteta, po jehož dobré práci měl šanci Osman.

Gólu se diváci ve Fratton Parku nakonec nedočkali, přestože domácí zahrozili ještě několika střeleckými pokusy. Dvakrát minul Benjani, Muntariho a Diopa zblokovala obrana, neuspěl ani střídající Kanu. Portsmouth se i s jednobodovým ziskem posunul na šesté místo, Everton naopak klesl na deváté.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zajímavý zápas, oba jsou celkem "v laufu", ale přisadil bych si na domácí. Tip 2:1.

Reagovat
Devil

Tak na tento spilek se celkem uz tesim! Fandit budu Evertonu , ale tesko tipovat muze to dopadnout tak ci tak ! zkusim tipnout plichtu - 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu překvapení, ofenzíva Portsmouthu zklamala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele