10. kolo
22.10.2007 21:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Tottenham Hotspur 3:1

Newcastle doma přehrál Tottenham a upevnil si postavení v první polovině tabulky. Naopak hosté se trápí a zůstávají na sestupové 18. příčce.

V bráně Kohoutů nastoupil Radek Černý a ve třinácté minutě měl štěstí, když hlavičku Fayeho po rohovém kopu N'Zogbii zastavila tyč. Hosté odpověděli únikem Keanea, jemuž však nevyšlo zakončení a pouze odevzdal míč do náruče Givena. Newcastle byl o něco lepším týmem a ve 27. minutě zkazil Owenovi radost parádním zákrokem Černý. Bývalý brankář pražské Slavie působil jistým dojmem a stihl zneškodnit i příležitost Martine, přesto před odchodem do kabin inkasoval. V poslední minutě první půle se za záda Dawsona dostal Martins a i s přispěním štěstí prostřelil Černého - 1:0.

Brzy po změně stran přišla pojistka domácího náskoku. Rohovému kopu Emreho se sice hosté ubránili, míč se však dostal znovu k tureckému záložníkovi a po jeho dalším centru hlavičkoval přesně z hranice malého pokutového území zcela osamocený Cacapa - 2:0. Tottenham se rychle vrátil zpět do zápasu. V 57. minutě odcentroval Chimbonda a Bentovu hlavičku do tyče dopravil do sítě Keane - 2:1. V 71. minutě se svého premiérového startu v prvním týmu Newcastlu dočkal Joey Barton a byl to právě on, kdo byl u rozhodujícího momentu utkání. V 73. minutě nedokázal Bartonův míč do šestnáctky odvrátit Kaboul, čehož využil Milner a přesnou ranou nedal Černému šanci - 3:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no,tottenham nemusim,ale myslim,ze kader nemaju zly,slabsi zaciatok sezony...ale vyhraju o gol,pekny kurz

Reagovat
HOST*bary72

Straky to doma nepustí, maximálně remíz. Tip 1:0.

Reagovat
HOST*Devil

Pral bych Newcastle , ale Tottenham je na tom spatne a asi nic nenechaj za darmo ! Nevim nevim ale asi 2:1 nebo 1:1 ! Tezko rict .

Reagovat
HOST*ultras

tottenham si nemoze dovolit dalsiu prehru...ako fanusik tottenhamu si dovolim tvrdit ze vyhra minimalne o gol...

Reagovat
HOST*Kulda

Tottenham ještě venku nevyhrál a v tomto kole to prolomí.........

Reagovat
HOST*Devil

Newcastle !!! jooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele