21. kolo
02.01.2008 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - Manchester City 0:2

Manchester City zareagoval na dvě domácí remízy tím nejlepším možným způsobem a po výhře v Newcastlu se posunul na čtvrtou pozici. Pro Straky to je naopak další nepříjemná ztráta.

Newcastle přitom nezačal vůbec špatně a již v páté minutě mohl být Hart rád, že ho trefila hlavička Beyeho. Mladý brankář byl hodně zaměstnaným mužem a další pokusy na něho vyslali Faye a Martins. Druhý jmenovaný poté spálil největší příležitost první půle a chytat za hlavu se mohl i N'Zogbia, který v pokutovém území adresoval až příliš dlouhou přihrávku neobsazenému Vidukovi. Citizens se poprvé osmělili až ve 31. minutě a Given měl co dělat, aby zneškodnil střelu Petrova. Domácím toto varování nestačilo a tak zákonitě přišel trest. Ve 38. minutě našel Vassell volného Elana a ten uklidil míč do sítě - 0:1.

Manažer Strak Sam Allardyce do druhého poločasu poslal na hřiště Owena a tato změna málem okamžitě slavila úspěch. Po přihrávce, kterou adresoval N'Zogbia, se Owen dostal až před brankáře, Hart ovšem jejich vzájemný souboj vyhrál a podržel svůj tým. Newcastle i nadále tlačil, branka mu však souzena nebyla. Z dálky to marně zkoušel N'Zogbia, dvakrát nepochodil Cacapa a střelu Viduky na poslední chvíli zablokoval Richards. Jak na to ukázal domácím Gelson, jemuž ke skórování stačila pouhá minuta pobytu na hřišti. Gelson v 76. minutě zužitkoval spolupráci s Etuhuem a stvrdil tak vítězství Citizens.

Autor: Tomáš Pavlík / premierleague.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

Kurna straky uz se proberte a hrejte !!!! Newcastle goooo !!!!!! Tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude zajimavy zapas. Newcastle je trosku jako prastenej do hlavy a City bude hrat dobre. tip: 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má nůž na krku, pokud chce aspoň trochu zachránit sezonu, měl by porážet i soupeře v tabulce nad sebou. Ovšem dnes se mu to nepodaří, Citiziens hrajou v pohodě. Bude to celkem nudný zápas, minimum šancí, tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě zkusím tipnout, že Newcastle dá branku, která nebude uznána. hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle se už snad probere, navíc to ManCity venku zase tak nejde. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

rikam 2:1 nebo 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

naši konečně venku vyhrají, tipuji tak 0:2, 0:3. remízu s liverpoolem beru, ale rovers měli přejet. večer uvidíme jaká je vlastně škodná (straky). čus !!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta škodná neuškodila ani trošičku.. vyspělý taktický výkon City. Hlavně od Svena Gorana Erikssona, kterému se fakt povedlo střídání, sice ještě není úplně konec, ale s jistotou můžu napsat, že Citizens vyhráli zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně 3 body z venku jinak bod proti Liverpoolu dobrej ale hlavné konec zápasu ukázal že sme ještě tak o třídu horší než první čtřka!!Aby sme se posledních 10 minut doma jenom zoufale bránili-nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Juchú

paráda, že Man City vyhralo a už sú štvrtí

Reagovat
smazaný uživatel

No je to tam, konečně ! když se podívám na tabulku, jen škoda doma zápasu s blackburnem a ještě jednoho vítězství venku. to bysme byli možná i před chelseou !! ale i tak je to super. za týden hrajem s evertonem, pak máme doma west ham a leden končíne na derby, že by 9 bodů ?? možné to je, ale buďme realisti. jen aby se na nás beznadějně poslední berani nechytli. občas se takové zápasy city povedou... everton je těžkej soupeř a west ham zas nevyzpytatelnej, proti utd. perfektní, na ars. poloviční. opět souhlas s neapolí zápas s liverpoolem jasně ukázal, ža na top čtyřku zdaleka ještě nemáme. reds nás ke konci neskutečně mleli !! každopádně pátej flek letos udělat by pro nás bylo top !! uvidíme, zdaleka není konec, sem také zvědavý na posily, náš tým je opravdu defenzivně laděný. pro neapol: co říkáš nákupům slavie ? dobrý néé, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka super-vypadá to že spartani nemaj prachy a než se rozhoupou a někoho prodaj aby měli na posily tak jim Jarolím všechny dobrý hráče vyfoukne-je to pašák

Reagovat
smazaný uživatel

pro fans city:

jak víme o víkendu se hraje fa cup, nějaké zápasy dává sport1, ale v neděli ze záznamu dává galaxie od 17:00 hod ze záznamu tento zápas. docela rád se na něj podívám.čus!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky ManCity ! Snad se jim začně dařit i venku a s Newcastlem je to tak, že opravdu nevím, co si o nich mám myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

straky sa preberu az v League Championship

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele