9. kolo
07.10.2007 16:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Everton FC 3:2

Pět gólů bylo k vidění na St. James' Parku, kde domácí Newcastle přestřílel hosty z Evertonu 3:2. Přestože padlo tolik branek, zápas přinesl prakticky jen pár gólových příležitostí, přičemž takřka všechny byly využity.

Do zápasu odstartovaly o něco málo lépe domácí Straky, hned ve třetí minutě střílel mimo Martins. Pak se dlouho nedělo nic nějak zvlášť vzrušujícího. Oba týmy se sice snažily útočit, ale stoprocentní šance si nevypracovávaly. Až ve 40. minutě se diváci konečně dočkali gólu. Domácí Nicky Butt točenou střelou uvnitř pokutového území nedal Howardovi šanci a po stylu svého dlouholetého spoluhráče Davida Beckhama otevřel skóre. Přestože po pětačtyřiceti minutách Newcastle vedl 1:0, je nutno podotknout, že hosté byli vždy nebezpeční, když se jednou za čas dostali do blízkosti Givenovy svatyně, ba možná nebezpečnější, než jejich soupeř.

A také hned na začátku druhé půle srovnal kanonýr liverpoolského celku Andrew Johnson, který měl po brilantním průniku Bainese po levé straně snadnou úlohu skórovat. Za nerozhodného stavu si obě mužstva vesměs dávala pozor na neinkasování dalšího gólu a hra byla místy až příliš uspávací. Až v 85. minutě prolomil soupeřovu obrannou hráz domácí Emre a o tři minuty později, jak se později ukázalo, dal rozhodující gól hlavou navrátilec Owen. Rozhodující trefa to byla proto, že v devadesáté minutě si dal nešťastně vlastní gól domácí gólman Shay Given a stanovil tak konečný stav na 3:2.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*bary72

3:1.

Reagovat
HOST*Devil

Strasne bych pral vyhru Newcastle , ale mam strach z plichty . 2:1

Reagovat
HOST*Devil

Super straky super !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, skvěle straky!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele