28. kolo
01.03.2008 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Citizens ani Latics gól nevstřelili a rozešli se smírně

V jediném podvečerním utkání, v jehož rámci na sebe narazily týmy Manchesteru City a Wiganu, gól nepadl, i protože se hrál celkem nezáživný fotbal. Více se pochopitelně o vítězství snažil domácí favorit, ale pokaždé narazil buď na svou špatnou mušku, nebo na Chrise Kirklanda v brance soupeře.

Na začátku utkání se oba soupeři víceméně jen oťukávali a naskytlo se jen pomálu alespoň částečných šancí, které ani nekončily střelou. Po půlhodině hry mohl jít sám na golmana Benjani, ale Kirkland včas vyrazil z brány a sebral mu míč od kopačky. Přitom se zranil a vyžádal si menší ošetření, nadále však nakonec pokračoval a deptal soupeřovi útočníky. Ale to až v druhé půli, v té první se již nic zajímavého nestalo.

V druhé půli už hráli domácí City přeci jen efektivněji a dostávali se, byť jen sporadicky, i do koncovky. V 53. minutě pálil Benjani, ovšem přímo do Kirklanda. Tentýž hráč v minutě 70. selhal v šanci zápasu, když ho krásně našel Vassell úplně volného před Kirklandem, Benjani však zaváhal! Závěr utkání už patřil hostům. V 81. minutě zakončil solidně pěknou kombinaci s Heskeym Palacios, na Harta si však nepřišel. Pět minut před koncem pak prošel úchvatně Koumas přes tři hráče, nahrál doprava Palaciosovi, jenž ještě předal míč Sibierskimu, ale to už bylo moc, a tak jeho střelu stihl zablokovat Dunne. Touto akcí končí také přehled zajímavých okamžiků tohoto jinak ne zrovna pohledného duelu, který se bohužel obešel bez gólové radosti na té, či oné straně.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

Po tomhle zapase si podle me nekteri fans City spravi chut a dockaji se vyhry ! tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

TV zápas v sobotu live neuvidím, jedu se sklouznout do alp. na záznam některej den se ale podívám. hmm, čtu dnes prohlášení erikssona, že už stačí hrát intertoto, že by alibi ? tak vida z ligy mistrů je najednou ... pokud neporazí wigan, tak už nevím co si o tom mám myslet ! v derby s utd. se hraje excelentě a pak zas nic. bacha nato doma sme vyhráli naposled v půlce prosince ! pravdu trůn v manchesteru nám nikdo nevezme, ale chce to jít dál ! tak čus !

Reagovat
Devil

Jen k tomu trunu , Myslim ze titul Utd. by vas z nej mohl sesadit !

Reagovat
smazaný uživatel

NE NE -titul=král Anglie mimo Manchestru.protože tenhle trůn jste projeli!!!!!Zápas s Wigenem to bude na 99% tragédie ve které bude určitě podle komentátorů galaxie opět nejlepším hráčem super blesk Hamann,který za pomocí zhruba 35 faulů zastaví většinu nebezpečných útoků Wigenu

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Man City mají co napravovat, Wigan bude snažší soupeř, na něm by se mohli opět chytit. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

nepodcenujte WIgan...Steve Bruce tam udělal hafo práce. naopak City jsou ve srabu, výhra na Old Trafford byla haluzová.remíza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

po dlhom odmlcani vas vsetkych zdravim zvlast Martina a Neapol.Co sa tyka city uz stracaju dych a city bez Petrova neni no uvidime som rad ze sa mozem zapojit do diskuzie cafff

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim Romana- Zápas s Wigenem mě utvrdil,že je načase aby si Eriksson zbalil svých pět švestek a táhnul z Manchestru někam hodně daloko!!!!!!!! například do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

uplne s tebou suhlas Neapol bol to priserny zapas hrali horsie ako proti Evertonu Eriksson OUT ze ho ty fans nezmlatia

Reagovat
smazaný uživatel

díky sms od romana sem znal průběh zápasu a jeho kvalitu ! v alpách šlo o život, tak sem rád, že sme se ve zdraví vrátili ! jeli sme z alp brzo, tak sem si myslel, že zápas stihnu, ale zas byli problémy na silnici. chtěl sem se zítra dívat na záznam, ale to co mi napsal roman, rozhodlo, že tv si nepustím. je to bohužel holá skutečnost, došla nám štáva, erikssonům systém trénování mužstva zdá se je vyčerpán, silně mně to připomíná venglošovo působení svého času ve ville. říkám to pořád, záložní řada je srdce týmu a tu my nemáme !! takhle se ani do blbého intertota nedostanem !! jediný hráč v záloze, který snese přísnější měřítko - petrov. nákupy v lednu snad jedině benjani. bohužel, je to asi tak... počáteční euforie a euforie z derby vzala brzo za své... a vůbec, je to podobné jako loni, dáváme šíleně málo branek !! čus

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity dochází dech, jinak si to nelze vysvětlit. Tabulkou se propadají níž a níž. Wigan si díky tomu připsal důležitý bod do boje o sestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele