36. kolo
26.04.2008 16:00 CET
2 : 3
(2:0)

Reportáž

Cottagers šokovali Manchester

Manchester dnes nepotvrdil zvýšenou formu z minulých utkání a na své konto si tentokrát nepřipsal ani jeden bod. Fulham díky dnešní výhře 3:2 oddálil možný sestup.

Jako první se vedení ujali domácí fotbalisté, ale vše mohlo být úplně jinak. Stačilo, kdyby v 6. minutě nespálil dobrou příležitost po přihrávce od McBridea Clint Dempsey, který zaměstnal gólmana Harta svou pozemní střelou. O čtyři minuty později se diváci už ale dočkali. Po přihrávce Martina Petrova trefil roh Kellerovy brány Stephen Ireland.

Hart si na míč sáhl také v 16. minutě, kdy vyzkoušel jeho pozornost z větší vzdálenosti Danny Muphy, ale talentovaný anglický brankář jeho pokus vychytal. Naopak zanedlouho zvýšil vedení svého týmu Benjani. Největší příležitost alespoň ke snížení měl Fulham v 37. minutě. Domácí fotbalisty ovšem opět zachránil Joe Hart, který neuvěřitelně vychytal hlavičku Davida Healyho.

Londýnský klub dnes v úvodu druhé půle rozhodně nepůsobil jako tým, který potřebuje za každou cenu vyhrát a už v 48. minutě mu málem vzal veškerou naději Darius Vassell. S jeho střelou si naštěstí pro všechny hostující fanoušky poradil brankář Keller. Úspěšný byl také o minutu později při pokusu zimbabwského kanonýra Benjaniho.

V 70. minutě ovšem využil zaváháni domácího obránce Čorluky Kamara a snížil na 1:2. Jenže neuběhlo ani deset minut a Fulham dostal skvělou příležitost na vyrovnání. Atak Suna na Nevlanda posoudil rozhodčí jako penaltový a následný pokutový kop nadvakrát proměnil zkušený Danny Murphy. Cottagers byli v závěru utkání mnohem aktivnější a zásluhou Kamary nakonec vybojovali výhru 3:2.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

City vyhraje 3:0

Reagovat
Devil

Fulham uz je v riti a City jen zatluce dalsi hrebicek do rakve...3:1

Reagovat
smazaný uživatel

V riti si ty Come on Fulham

Reagovat
Devil

No nerekl bych,podivej na tabulku kdo je v riti,rek bych ze Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Fulham je na 19. miste Premier League, ale ty si v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Od ManCity se nečeká nic jiného něž výhra. Fulham už to má skoro spočítané a navíc ani v tomto utkání není favoritem. Tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas by měl být asi jasnou záležitostí, ale dejte bacha nato, aby to nakonec nebyla remis! přijde mi, že fulham hraje lépe venku než doma. minulý kolo jsme hráli dobře, tak by mohl benjani a spol. potvrdit formu a citizens by mohli vyhrát. tak dáme za 1 !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bola super facka od city vyhravaju 2:0 a prehraju to sa neda pochopit a este k tomu s predposlednym muzstvom toto nema obdobu a oni chcu drzat toho Erikssona necapem caff

Reagovat
smazaný uživatel

Bud to prodali nebo pustili a nebo se na to o poločase vysr...!!!! Nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si to? Ze prodali

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo FULHAM zachranime seee!

Reagovat
smazaný uživatel

největší sobotní fotbalové střeva: slavia a city. víc se k tomu nedá napsat. ano, je mi ještě v pondělí z toho na blití. jsme zas pro prdel v celých čechách ! a city ? vše jim nahrávalo, pompey prohráli, everton s villou si dali po bodu. nic, kašlu nato, nic mě nebaví. je mi to jedno. ať se třeba poserou !

Reagovat
plechi

COYW

Reagovat
smazaný uživatel

To si tedy ManCity utrhli pěknou ostudu !!! Fulham najednou hraje jako znovuzrozený a ještě jeho šance na záchranu žije. I když je to málo pravděpodobné. Vypadá to, že jejich finiš přichází bohužel pozdě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele