20. kolo
29.12.2007 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Chelsea FC - Newcastle United 2:1

Chelsea málem po remíze 4:4 s Aston Villou připustila překvapení i v dnešním zápase. Dlouhou dobu hrála s Newcastlem vyrovnanou partii a až do 87. minuty byl stav 1:1. Poté však zaúřadoval útočník Kalou a vybojoval svému týmu nesmírně cennou výhru.

Diváci dnes sledovali skutečně zajímavé utkání. Po žluté kartě Givena za protesty mohli například vidět k nepříčetnosti rozzuřeného hostujícího kouče Allardyce nebo řadu gólových příležitostí, při kterých byla v proměňování úspěšnější Chelsea a díky dnešním třem bodům stáhla náskok na vedoucí Manchester United už jen na čtyři body.

Newcastle měl sice impozantní nástup do utkání, inkasoval však jako první. Úspěšným střelcem se stal Michael Essien, který dorážel míč do brány po střele Kaloua. Zanedlouho zahrozili Blues podruhé. Tentokrát střela Wright-Phllipse letěla mimo bránu. Obdobně si vedl na druhé straně i útočník Obafemi Martins. Ani jeden tým už vstřelit gól nedokázal, takže po prvním poločase svítilo na světelné tabuli 1:0 pro Chelsea.

V 56. minutě přišlo nečekaně vyrovnáno. Nicky Butt si nejprve málem vstřelil vlastní gól, ale z následného protiútoku střílel už na správnou bránu a byl úspěšný. Newcastle se najednou dostal na koně, svůj tlak ovšem v přetavit v rozhodující branku nedokázal a krutě na to doplatil. Tři minuty před koncem normální hrací doby zajistil pro Blues další zisk tří bodů útočník Salomon Kalou.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
Pharrell

4:4??

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapenie kola,chelski-straky 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne , Chelsea se v minulém kole rozstřílel ševa i Ballack a obrana se poučí a podruhé zasebou chybovat nebude .Straky jsou navíc z formy.

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni, Chelsea už doma musí!

Reagovat
smazaný uživatel

Oba týmy mají co napravovat, ale Chelsea pravděpodobně nedovolí, aby se Straky chytly už v tomto zápase. Tip 2:1.

Reagovat
Devil

Budu doufat ze straky privezou domu aspon bodik . Tip.-2:2 Newcastle!!!!!!!!!!!!

Reagovat
frank

Čech už nebude chybovat, obrana se taky poučí

tip- 4:1 pro Chelsea

Reagovat
frank

jo ještě góly: Ševčenko, Lampard, 2 J.Cole- Martins

Reagovat
smazaný uživatel

Tak B vyhrálo. Jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, celkem máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase typický výsledek pro Blues !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele