9. kolo
06.10.2007 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Aston Villa - West Ham United 1:0

Utkání mezi Aston Villou a West Hamem ve Villa Parku přinesl divákům vcelku zajímavou podívanou i na poměry Premier League, i když padl jen jediný gól. Trefil se domácí Gardner.

Góly padly ve skutečnosti dva, jen jeden však regulérní. Už v deváté minutě si totiž na pěkný Etheringtonův pas naběhl senegalský útočník Camara a rozvlnil síť za zády Roberta Greena. Jak se však později ukázalo, právem nebyl gól uznán, jelikož ho Camara docílil jednoznačně úderem rukou. Pokračovalo se tedy za stavu 0:0. Jasně aktivnější hra Aston Villy nakonec přeci jen přinesla ovoce v podobě šťastného gólu Gardenera. Přímý volný kop snad jen dva metry před hranicí pokutového území rozehrál defenzivní záložník Villans razantní střelou, kterou naneštěstí pro hosty nešťastně tečoval do sítě Gabbidon – 1:0. Do konce poločasu zbývalo ještě zhruba 20 minut, ve kterých ještě zahrozil Kladivář Ljunberg a na druhé straně nevyužil kiksu Mellberga ke skórování Etherington.

V druhé půli se hned na jejím začátku přihlásil o slovo střídající Cole, ale brilantní nahrávku Ljunberga nezužitkoval. Aktivní Švéd pak připravil zajímavou šanci také pro Bowyera, který ovšem hlavičkoval hodně mimo. A opět Ljunberg v akci znamenal další hrozbu pro obranu domácích. Cole na bližší tyči však hlavičkoval nad. Závěr utkání nečekaně patřil spíše Aston Ville, která si vypracovala ještě dvě solidní šance, přičemž zvláště ta Agbonlahora z 84. minuty byla velmi nebezpečná a po gólu volající. Green však zabránil gólové pojistce Villy také v druhém případě, tentokráte hlavičkoval po rohu Knight. Vedení už poté Aston Villa v poklidu kontrolovala a ubránila tak domácí výhru nad West Hamem 1:0.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

1:1.

Reagovat
HOST*Devil

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele