22. kolo
12.01.2008 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Aston Villa - Reading 3:1

Rozjetou Aston Villu v dnešním zápase nedokázal zastavit ani Reading. Ten si přijel do Birminghamu alespoň pro bod, místo toho odjíždí s prohrou 1:3, o kterou se postaral především střelec dvou gólů John Carew.

Svěřenci Martina O’Neilla byli od začátku jasně lepším týmem, což potvrzovali gólovými šancemi. V 11. minutě. Bouma vyslal do brejku Younga, ten však vybojoval pouze roh. Po rozehrání se ovšem dostal ke střele ze vzdálenosti zhruba 20 metrů Stilian Petrov a na Hahnemanna vyslal prudkou ránu, kterou americký gólman se štěstím vykryl.

Ve 22. minutě přišel úvodní gól Villy. Po centru Younga se hlavou prosadil jeden z nejvyšších můžu na hřišti – John Carew. Domácí fotbalisté si už své vedení podrželi, a proto po čtyřiceti pěti minutách svítil na světelné tabuli stav 1:0 pro domácí.

Aston Villa vstoupila i do druhé půle na výbornou. Podobně jako Carew se prosadil také Laursen a zvýšil už na 2:0. Villa se najednou dostala na koně a za tři minuty málem zvýšil vedení opět Laursen, jeho pokus nakonec vychytal Hahnemann. Diváci čekali na další branky až do samého závěru utkání. V 88. minutě poslal gólovou přihrávku Carewovi mladík Agbonlahor a norský útočník neměl se zakončením sebemenší problémy. Reading nakonec vstřelil alespoň čestný gól. Ten měl na svědomí záložník Harper.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Devil

Aston Villa ma kvalitnejsi muzstvo a i tabulka mluvi za vse . Tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Villans budou mit asi navrch , ale Reading si podle me vydrenej bodik odveze .tip:1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa je jasný favorit utkání a myslím, že Reading moc šancí nemá. Přeji domácím a tak tip 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako fanda asto Villy musime vyhrát a může pak začít pomýšlet na poháry tipuju taky 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak Matějovský dnes ještě hrát nebude, není ani na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

reading hra akym sistemom ? kdo je kapitan readingu ?

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán je Graeme Murty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele