10. kolo
20.10.2007 18:15 CET
1 : 4
(1:4)

Reportáž

Aston Villa - Manchester United 1:4

Manchester v zápase s Aston Villou splnil svou povinnost a vybojoval nakonec vysoké vítězství. Domácí fotbalisté se sice rychle dostali do vedení, ovšem ještě v prvním poločase o něj přišli a do kabin odcházeli za stavu 1:3. Konečnou podobu dal výsledku ve druhém poločase Ryan Giggs.

Domácí fanoušky potěšil už ve 12. minutě Gabriel Agbonlahor, jenž v pokutovém území United vyskočil nejvýše na centr Luka Younga a překonal Van der Sara. Vyrovnání mohlo přijít už za patnáct minut. Tváří v tvář Carsonovi se objevil Tevéz, jenže svou šanci nevyužil a nastřelil pouze anglického gólmana. Nechybělo moc a United mohli prohrávat 0:2. Moore na centr svého spoluhráče jen těsně nedosáhl. V 36. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Kanonýr Wayne Rooney využil chyby obránce Gardnera a pohodlně zakončil.

To ovšem nikdo z domácích fanoušků zřejmě ani netušil, co ještě přijide. Minutu před koncem normální hrací doby první půle poslal svůj tým do vedení opět Rooney, který výborně zužitkoval dobrou přihrávku od svého kolegy z útoku Carlose Tevéze. Když už vše nasvědčovalo tomu, že oba týmy odejdou do kabin za stavu 1:2, přišel třetí úder ze strany Manchesteru. Pique si naskočil na roh, míč se odrazil k Ferdinandovi a jeho střelu si do vlastní sítě srazil Craig Gardner.

O šanci na zvrat se Villans ve druhé půli připravili sami. Dvě žluté karty během osmi minut totiž inkasoval Nigel Reo-Coker a musel ze hřiště. Definitivně po zápase bylo v 66. minutě, kdy gólman Scott Carson ve vápně nedovoleně zastavil pronikajícího Teveze a dostal od sudího Stylese také červenou kartu. Penaltu sice Rooney neproměnil, náhradní gólman Taylor vystihl směr jeho slabé střely, přesto už si United vítězství vzít nenechali. V 75. minutě se přes tři protihráče pěkně prosadil Giggs a jeho střele za Taylorova záda pomohla dvojí teč obránců - 1:4.

Red Devils tak získali další tři body a upevnili si v tabulce druhé místo hned za Arsenalem.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

Rudi dablove nezavahaji a vzetup formy potvrdi vyhrou 2:0. Str.Rooney,C.Ronaldo

Reagovat
HOST*Devil

Nevim nevim to bude tezky , rikam to nerad ale myslim ze Man. Utd. se pro tentokrad vrati k vysledku 0:1 a budou radi ! I kdyz bych se rad mylil a pral bych jim vetsi golove predstaveni ! Hlavne at dovezou 3 body !

Reagovat
smazaný uživatel

tazky zapas,ale priklanam sa k remize,mozno golove hody2-2

Reagovat
HOST*bary72

Ďáblové to budou mít těžký, Aston Villa doma celkem jede, prohrála jen jednou. ManUtd. ale jen tak kůži lacino nedají. Tip 1:1.

Reagovat
HOST*

diabli to prehraju su len namysleny a nic ine hlanvne c.ronaldo a ronny

Reagovat
HOST*Devil

Pičovina ! Sam to viš jinak by jsi se podepsal !

Reagovat
HOST*giggs

Ty čobole,ty tomu tak rozumíš,koukej se doma na tu vaší slovenskou ligu a sem se radši neser,kde si vzal,že je Rooney namachrovanej?Ty troubo,zavřeli ti hubu tim výsledkem,jo a nepíše se ronny,ale Rooney,tak se sem radši neser ty chytráku

Reagovat
HOST*

KOKOTE!!!

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*Devil

Super 3 body doma !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele