Přátelské zápasy - mezistátní Přátelské zápasy - mezistátní

18.11.2009 13:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Ázerbájdžán zostudil Čechy dvěma góly

Sto osmdesát minut nestačilo české reprezentaci, aby vsítila v Emirátech alespoň jediný gól. Přesné hlavičky Džavadova a Abušova, tak odsoudily Čechy v čele s trenérem Bílkem k zaslouženému ostudnému poslednímu místu.

I přes očividnou snahu přebrat okamžitě otěže utkání do vlastních rukou, převládala na hřišti příliš častá nepřesnost. Držení Ázerbájdžánců na vlastní polovině nelze brát jako úspěch, a dokonce ani to se nedařilo zcela.

První šanci nabídl českým hráčům Matějovský, který chytře vysunul Blažka do vápna. Ten centrem hledal na penaltě Papadopulose, tomu však chyběly centimetry, aby hlavičkou usměrnil míč na bránu. Akce pak pokračovala ještě houževnatým proniknutím Limberského, který hledal zpětnou přihrávkou Blažka, ten bohužel volil místo pokračování akce zbytečný pád.

První nebezpečnou střelu si tak připsali z protiútoku hráči z Kavkazu. Z dvaceti metrů pálil Šukurov jen těsně nad Grigarovu branku. Po dlouhé přestávce, kdy rozhodčí požadoval po našich soupeřích na lavičce, aby se rozlišili od českých barev, přišel herní útlum.

Zatímco nepřesnosti se Češi nevzdali, rychlost a myšlenku vypustili prakticky beze zbytku. Šok tak pro už tak znepokojené fanoušky přišel po pětadvaceti minutách. Šimůnek na centr Medveděva nedoskočil, Limberský naopak plnil úlohu jediného diváka na stadionu a ze dvou metrů tak mohl sledovat přesnou a ráznou hlavičku Džavadova. Grigar neměl sebemenší šanci.

Nervózní favorité nedokázali semknout soupeře a na hřišti nebylo lepšího týmu. Tedy spíše horšího, zápas totiž zdaleka nedosahoval kvalit utkání národních výběrů. Když už se Papadopulos díky hraničícímu ofsajdu dostal na malé vápno, volil místo střely z dobré pozice nepřesnou přihrávku na Blažka. Pro míč se ještě rozeběhl Pudil, který z vápna branku těsně minul.

Bez přesných přihrávek a myšlenky, jak obelstít soupeřovu obranu, byl fotbal pro české "věřící" opravdovým utrpením. Až na individuální výjimky naši hráči opět ukazovali, že sto deset příček v žebříčku FIFA nemusí jít znát.

Kdo si snad myslel, že do druhé půle nastoupí naše reprezentace jako vyměněná, musel se připravit na další vlnu zklamání. Naprostý úvod dokonce patřil outsiderům z Ázerbájdžánu a čeští hráči se museli spokojit s postupným vyrovnáváním hry.

Po deseti minutách se přeci jen začali tlačit do očekávané ofenzívy a v 57. minutě ohrozil soupeřovu branku akrobatickým skokem Papadopulos. Hlavičkou však branku trefit nedokázal. A tak se naopak otevírala okénka v naší obraně.

O rozruch se staral především Luis Fabio Ramin. Poprvé si na vápně nedokázal míč pořádně zpracovat, jen o pár minut později se však probil přes Šimůnka a přízemní střelou nechal vyniknout kvality teplického brankáře.

Dění na hřišti naprosto neodpovídalo výsledku, už tak podceňovaný soupeř hrozil i při gólovém náskoku přinejmenším stejně často jako svěřenci trenéra Bílka. Na vlně zklamání se vezl především Matějovský, jehož si mnozí všimli až ve chvíli jeho odchodu z trávníku.

Přibývající minuty nepřinášely ani pozdní tlak a jen pozornost Grigara udržela šest minut před koncem alespoň minimální šance pro jeho spoluhráče. Šukurov z přímého kopu nenachytal českého brankáře, který měl nakročeno více do středu vápna.

Jenže ani Grigar nedokázal odvrátit to, co po hrůzném výkonu snad přijít muselo. Džavadov rohový kop rozehrál na bližší tyč, kde Lička naprosto zapomněl vyskočit s Abušovem, který hlavičkou lehce tečoval míč za bezmocného brankáře.

Podtrženo, sečteno, česká reprezentace předvedla další úroveň tragického fotbalu a tým z Kavkazu dal za jediný zápas polovinu branek, co za celou deset zápasů dlouhou kvalifikaci. Bez jediné opravdové gólové šance nemohli hráči pod Bílkovo vedením ani doufat ve vyrovnání proti slabšímu soupeři.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (517)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten nadpis

Reagovat
smazaný uživatel

a pozor,mrknete na českou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

dobra :D Česko - pravděpodobná sestava:

Agajev - Melikov, Levin, Abušov, Allachverdijev - Šukurov, Sadygov, Čertoganov, Ramim - Nadyrov, Achťjamov

Reagovat
smazaný uživatel

Šukurov,velký talent pražské Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Allachverdijev, to je zase Ostravak

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se divil, ale tak stane se

Reagovat
fantomas

No konečně je tam náká kvalita.

Reagovat
Tsigi

proč tam staví toho Šukurova, ten na to vůbec nemá........

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zase poslední dobou moc nelíbil Čertoganov a v klubu taky nic moc...

Reagovat
fantomas

Kdežto Agajev, to je budoucnost našeho fotbalu! Nenadarmo ho u nás přezdívají "moravský Buffon".

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, za Brno valí..

Reagovat
fantomas

Penaltový mág. Prý mu napočítali víc chycených střel z penalt a přímáků než ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem o tom slyšel, ale teď nevím, kde ten článek a statistika byl Hlavně ten jeho reflex

Reagovat
$dolar$

Zase bych ho neprecenoval, Danek je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

ted si to zabil

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Jojo, na čáře je neskutečný.

Reagovat
domingo

Bude prdel, až zítra Agajev vychytá nulu a čapne dvě penalty :)

Reagovat
fantomas

Jak řikám, já bych se vůbec nedivil!

Reagovat
$dolar$

Spartan

Reagovat
Tsigi

prý se s ním už ve Spartě nepočítá s těmi výkony se nedivím , dost se ho snaží ulovit Plzeň

Reagovat
$dolar$

Na jeho post hrace mame, kdyz uz tak Cagyrova Ale toho nam Sparta nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho si to furt děláte srandu?

Reagovat
smazaný uživatel

a divíš se? Vždyť se těmi výkony dosta laž do nároďáku...

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek se evidentně snaží překvapit jak Ázerbajdžán tak i nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ázerbajdžán dal 2 góly za celou kvalifikaci = nám dá někdo hattrick?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budeme hrát v téhle sestavě, tak 3. místo jasný

Reagovat
Counter

Už ani sázkovky nám nevěří, Fortuna má na vítězství Česka kurz 1,5

Reagovat
fantomas

"Okamžitě po utkání nasedne výprava do leteckého speciálu, a pokud vše půjde hladce, nedlouho půlnoci by měla přistát v Praze." - Asi počítaj s ostudou, radši se tam nechtěj moc dlouho zdržovat.

Reagovat
Kongo

Nebo se tesi domu,jak je na letisti v Praze budou vytat davy fanousku za krasne 3.misto

Reagovat
smazaný uživatel

to bych neřekl, proto chtějí přistát po půlnoci

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mohli jít chlastat...

Reagovat
smazaný uživatel

i remíza bude pro nás úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Budou to nervy, ale kvůli takovým utkáním se hraje fotbal...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejvyznamějších turnajů vůbec ve sportu...věřim ve 3. místo...musíme vyhrát,naplánoval jsem oslavy na Ruzyni a hned potom na Václaváku.....budou dva státní svátky za sebou 18.listopadu-den velkého vítězství české kopané

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
C0br

oznacit zucastnim se

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že v tu dobu to nebudu moc vidět...

Reagovat
$dolar$

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava je hodně blbá...To zase vsadím 0-2 gólů Hrajeme na tři útočníky jako minule, ale k čemu to je, když jsem koukal, že máme 4 střely za CELÝ zápas....diť ten výběr se tam ani do té útočné fáze nedostal !!! BÍLEK VEN !! Diť nepobral žádného krajního beka(Limberský, Kušnír)-toď vše...pak z toho nejde ani sestava udělat tak, aby to sedělo a hráči si rozuměli...Proto jsem dal Hlouška na levýho beka, útočníku je dost a beků málo. Tam sice nezazáří, ale nic úplně nepotentuje(musím se kontrolovat jinak mi EF zase zasekne příspěvky).Ale kdo by nebyl naštvanej, když to člověk vidí. Jak sestavu, tak pak předvedenou hru. KATASTROFA !!!

Drobný- Šimůnek, Hubník, Hloušek - Magera, Švec, Matějovský, Holek, Lička - Papadopoulos, Necid

Já bych dal na Ázerbajdžán rozestavení 3-5-2- se dvěma defenzivními halvy Švec a Holek. Matějovskýmu bych řekl, aby rozdával za pomocí defenzivních hráču hru a Magera s Ličkou by to rvali po křídle a Necka s Papadopoulosem(ten má super formu) by to prali na bránu. Tři beci si s jedním z Ázerbajdžánu určo poradí, navíc záloha zahustí pěkně střed a bude prostor na přihrávky....navíc by se jeden z beků mohl ještě vysunout na post záložníka a točit se...Azerbajdžán bude hrát houževnatě, většina ve vápně, tak je potřeba zavřít klec a podrobit je tlaku a hlavně konečně dát pár gólů. Diť na tu hru se nedá koukat, co tam motá Bílek....

Teď budu dělat trenérský kurzy, tak snad někdy za X let v repre Měl by někdo zájem o asistenta ??

Reagovat
smazaný uživatel

tak kdyby to měl postavit podle tebe, tak bych sázel 1.

Reagovat
domingo

Vždyť.

Reagovat
RMCF

Když už chceš stavět 3-5-2 tak ti obránci by měli být všcihni tři stopeři a krajní záložníci jezdiči kteří objezdí celou lajnu, někdo jako Roberto Carlos nebo Zambrotta během působení v Juve. Takže v našem případě by to mohl být Hloušek s Kušnírem. Ale ten Magera toho si u lajny moc představvit nedokážu...

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste chytří jak rádia...tak mně takovýho v této nominci ukaž !!!!!!!! Běž radši spát, diť seš hlupák...mluvíš tady o Carlusovi, a my máme na beku Kušníra !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlouška tam mám, ale Kušnír na to prostě nemá a nemůžeš hosrovnávat z Carlosem ....jinak Magera že je u lajny, mně se ten výběr kterej máme vůbec nelíbí a nedovedu si tam představit žádnýho hráče, kterej se nabízí...fakt ten výběr není vůbec šťastnej

Reagovat
RMCF

no hlouška máš právě jako jednoho z těch tří stoperů, ale měl by být jako kraj z te pětky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš pako.. Když tam nějaké hráče nemáš, tak nemůžeš hrát ten systém... S tímhle bych vsadil jasnou jedničku, 3-5-2 je přežitý systém, který pokud má fungovat, tak musí mít krajní záložníky nejvyšší úrovně. Když tam postavíš Mageru, tak jsi pohřbenej.¨

Pokud budeš tohle chtít praktikovat i v budoucnu, tak pochybuju, že tě nechají vůbec koukat na fotbal, natož dělat asistenta...

Reagovat
Tsigi

že přežitý ? já s tím vyhrál titul s Parmou ve Fifě

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt... A já tak hraju ve Fantě...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak proto budeme hrát zase na tři útočníky a vystřelím za 9Ominut 4x na branku. Pořád tvrdím, že co vybral Bílek tak není prostě ideální a horko těžko se s tím mužstvem dá postavit dobrá jedenáctka. Všechno plně chápu, cos napsala. Ale my hrajeme s Azerbajdžánem, kterej se dopředu tlačit prostě nebude. Proto jsem si dovolil Hlouška postavit na levý kraj obrany a Ličku na zálohu s Magerou...Protože Magera lítat do defenzívy nebude, ale tlačit to právě dopředu jakoby pravé křídlo....a Lička to samí, akorát levé křídlo. A hloušek by zaplnil pravý kraj obrany stejně tak jako Šimůnek(ikdyž je to stoper se vším všudy), protože si myslím, že tam předvede i tak víc, než nějakej Kušnír, kterej nemá zkušenosti s velkým fotbalem, až na pár zápasů v Evropské lize....Je mi jasný, že kdybychom hráli např: s Anglií a měli tuto sestavu, tak dostaneme desítku a jedeme domů. Ale je to sestava na dnešní zápas a to si myslím, že by nebylo špatný...to jen pro doplnění

Reagovat
smazaný uživatel

Neobhajuju jeho tři útočníky, naopak se směju podobně ještě těm tvojim třem obráncům, kde máš navíc Hlouška - 3-5-2 se nedá hrát jen se dvěma stoperama a krajním útočně laděným bekem.

Reagovat
smazaný uživatel

hradec hraje tenhle system a zatim se jim to celkem dari..

Reagovat
RMCF

já dneska asi moc brzo spát nepujdu...toho hlupáka sis mohl odpustit, ale co už je to tvůj názor Kušníra s Carlosem nesrovnávám kvalitou, ale tím že by to mohl hrát typologicky. Jinak na tento post by byl idealní Zdenda Pospěch z našich, ale každopádně já bych 3-5-2 rozhodně nevolil, s tím co tam je je asi fakt idealní to 4-3-2-1 nebo případně 4-4-2 kde by ty křídla měla víc defensivních úkolů a místo jednoho střeďáka by přibyl druhej útoník. Jinak jen tak mimochodem jakej budeš dělat trenerskej kurz? Cěčko?(nemyslím to nijak posměvačně jenom mě to zajímá)

Reagovat
jtbs

kludne to mysli posmevacne ..ten genius ma skoro dorazil

Reagovat
RMCF

to já nedělám

Reagovat
jtbs

obcas nezaskodi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatím céčko...někde začít musíš...ty s tou licencí máš už zkušenosti ?

Reagovat
RMCF

jj ceko mám béčko si chcu už delší dobu dělat, ale nějak mě to nevychází... a přemýšlel sem že bych až dostuduju to co studuju zkusil na Fakultě sportovních studii Áčko ale to je zatím jenom taková úvaha stejně dokud hraju tak není čas ani možnost nějak víc se vzdělávat a posouvat se s trenováním výš, na to bude dost času až moje kolena doslouží

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já právě studuju VŠ, tak si chci udělat zatím to "C" , pak "B" a hlavně mít nějaké zkušenosti, aby se člověk pak v tom mohl vzdělávat výš a výš....za zkoušku člověk nic nedá Akorát ty prachy no

Reagovat
RMCF

já ani nevím kolik to stojí ten kurz, cečko je myslím za nějakej pakatel, ale mě to stejně platil klub, protože sem trenoval žáky už před tím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš v cajku...já nehraju fotbal už rok a půl...ale hrával jsem 9 let. Jenže kvůli opakovanému zranění mi doktor řekl, že jestli nechci skončit na vozíku, tak mám skončit s fotbalem. Mám špatné kosti a málo vápníku, tak jsem to měl takoví složitější...Tak bych chtěl zkusit trenéřinu, protože mě fotbal pořád strašně moc baví....

Reagovat
RMCF

Taky bych bez fotbalu mohl být naštěstí moje koleno po plastice křížovýho vazu drží, tak ještě hrát můžu.

Reagovat
Godwinson

dobré ...

Reagovat
Tomanatura

Mohl jsi to postavit podle abecedy, to by ti vyšlo nastejno.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Jáááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Vagifem Cavadovem?

Reagovat
fantomas

Baník ho nepustil.

Reagovat
$dolar$

Jak je to vubec s jeho prestupem do Slavie? Chce ho jeste Jarolim?

Reagovat
fantomas

By musel sáhnout hluboko do kapsy. Navíc jeho post máme zrovna docela natlakovanej. Myslim, že je zbytečný. Navíc teď právě marodil s tou nosní dutinou, jak ji měl ucpanou, a to se s nim může táhnout klidně celou kariéru. Je jak z porcelánu.

Reagovat
$dolar$

Nj

Reagovat
smazaný uživatel

Někde psali, že se zaměří na Elvina Mämmädova...

Reagovat
$dolar$

Tak to snad ne Ten by mel jit do Bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde Mahir Şükürov, ty jsi o tom neslyšel? Prý se velmi kamarádí se Saşou Yunisoğlu, je to přibližně tak 3-4 roky zpátky, co je Bílek v Plzni odmítl, že jsou neperspektivní... Pak skončili v Olomouci a teď se s nimi Michal zase potkal v reprezentaci...

Reagovat
$dolar$

Tak v ty dobe za nas sehrali 2 pratelaky a fakt to nevypadalo ze se prosadi a hle, prosadili

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, že stejný počet odehráli za reprezentaci a vypadá to, že se v ní usadí... de Bílek něco říkal, že se budou muset poprat zítra... Autobus mi odjíždí v 13:45, tak konec první půle stihnu... Už ale když budu dávat mých devět korun a děkovat řidičovi za jízdenku, míjet dopravní značky, objíždět kruhový objezd, sledovat z okna nádhernou jihomoravskou planinu, budu na ty kluky myslet, protože v Plzni se jim stala velká nespravedlnost...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Specifikovali to nějak? Četl jsem, že měl nějaké problémy s hýždním svalem... Něco podobného má prý na druhé straně Holek...

Reagovat
fantomas

Nevim, Holka neznám. Neftči nesleduju. Ale poslední měsíc měl ucpanej nos, to je na dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil se vysmrkat?

Reagovat
fantomas

Neblázni. Je ekonomická krize, však víš - ropa dochází, navíc všichni berou od Rusáků. V Baníku jsou hráči rádi za soupravy.

Reagovat
$dolar$

Tak to snad vidi kazdy, ze hraji dole bez Proste nemaj na trenyrky

Reagovat
fantomas

Jojo, v Ba(ní)ku to maj holt těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako něco jsem o tom slyšel, je to pravda... Ale zrovna u Vagifa mi to nějak nesedí... I když je pravda, že je stále v podnájmu, plesniví mu tam zeď a na tu je alergický... I když nevím, jak to souvisí s nosem, on je věčně ucpaný, tak možná se od toho odvíjí i ten hýždní sval...

Reagovat
$dolar$

Je to v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, hýždní sval...

Reagovat
$dolar$

Dyt rikam ... v riti

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jde Mahir Şükürov, ty jsi o tom neslyšel? Prý se velmi kamarádí se Saşou Yunisoğlu, je to přibližně tak 3-4 roky zpátky, co je Bílek v Plzni odmítl, že jsou neperspektivní... Pak skončili v Olomouci a teď se s nimi Michal zase potkal v reprezentaci...

Reagovat
$dolar$

Tak v ty dobe za nas sehrali 2 pratelaky a fakt to nevypadalo ze se prosadi a hle, prosadili

Reagovat
smazaný uživatel

Národní mužstvo se utká o třetí místo na turnaji v Al-Ajnu, ale více než konečné umístění bude trenéra Michala Bílka zajímat, jak se jeho svěřenci dokážou poprat o naději na setrvání v týmu.

// Ty vole, tak to jsem klidný... Čtvrté místo je taky pěkné, ale štve mě ten Cavadov, ten se pere s nějakou dutinou a ne s dresem...

Reagovat
$dolar$

Ale tak Michel de Bilek snad neni slepej, a povola ho nekdy jindy, vsak si to za sve vykony zaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ale bojím, aby mu Daniel Axtyamov a Räşadem Sadiqovem a nedejbože Vügarem Nadirovem ještě dali šanci...

Reagovat
$dolar$

Tak na tohle ti neodpovim, do svazu moc nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

co myslíte finále, Irák nebo SAE??

Reagovat
Ligter

Irák na pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme se soustředit na vlastní výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

mě jde spíš o to co dat na tiket

Reagovat
smazaný uživatel

mně*

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe nic, nesmíš si tady nechat radit...

Reagovat
smazaný uživatel

nás, kurs 6 proti těm křovákům....

Reagovat
Ligter

tip 2:0 pro Čechy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je SUVERÉNNĚ nejhorší zpráva... Potomek hunských kočovníků z asijských stepí, ofenzivní záložník Šalil Al-Šavlil prý kvůli otravě alkoholem nenastoupí...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Já teda ale slyšel, že se nadejchal methanu při těžbě ropy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, manažer reprezentace Pičkin pro ČTK prý sdělil, že jde o tu otravu alkoholem...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro HK,příštího účastníka GL

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro HK,příštího účastníka GL

Reagovat
fantomas

Za ten první podvodnej ti tenhle mažu a dávám 100. pro Lvíčata!

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon ale blbne mi net,musel jsem jednat rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín

Reagovat
Zajda

Co tak čtu ty komentáře shora, tak je to tu jeden trapák vedle druhého. Věřím ve vítězství ČR a tipuji tak 2:0. Ovšem je dost možné, že to bude pouze o branku, ale věřím a doufám v nás úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

My věříme...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo dávajú za prvé miesto na tom turnaji. Typujem dva mínomety a šesť samopalov + bedna munície.

Reagovat
smazaný uživatel

Závodního velblouda a stavební parcelu na Sahaře

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Papadopulos

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta sestava je nakonec úplně jiná, než se píše tu:

Sestava fotbalistů proti Ázerbájdžánu: Grigar - Limberský, Šimůnek, Rajnoch, Pudil - Matějovský, Holek, Lička - Blažek, Magera, Papadopulos.

Reagovat
smazaný uživatel

na repre nemá Rajnoch,Pudil,Matějovský,Lička možná ne Blažek a Magera.Jediní co na to mají být aspoň lavce sou ti ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím se dá souhlasit, ale Lička si podle mě s Magerou ještě šanci zaslouží....jinak bych to též vyházel....

Reagovat
smazaný uživatel

Nestačí to vyházet,musíš mít taky náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

náhrady sou budu jmenovat hráče Sparty kterým to jde v Evropské lize a tlačí a přehrávají doma týmy jako PSV a timi sou Kušnír a toho mě nidko nevymluví další je Zeman jansý ten je na 21 ale když bude volná rozhodně povolat ho a další kdo na to má je Vacek a do sestavy bych dal Hlouška.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Špilmachr

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm.... a co řekneš teď?

Reagovat
Špilmachr

Reagovat
RMCF

Tak Pudil na repre rozhodně má, ne jako obránce, ale na křídle tam se nám rýsuje dvojka Pudil,Hloušek, možná i ten Zeman a za nima Kadlec... levá strana vypadá dobře v pravo je to horší...

Reagovat
smazaný uživatel

no vpravo je to úplně na nic...Štajner starej, Sionko kterej nehraje a Pospěch kterej zrovna není v optimální pohodě....záloha a obrana napravo, tam je to hodně špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Vácha,Dočkal nebo Čelůstka do budoucna vylepší.

Reagovat
RMCF

Ten bek by ještě jakž tak šel, Kušnír prokázal i v Eurolize, že má na konkurenci s evropou a POspěch taky není špatnej, navíc furt je tam Grygera, kterej hraje v Juve solidně i když to není nic světobornýho, ale možná je to furt naše nejlepší varianta na pravýho beka. Křídlo to už je horší... Sionko už nic, Štajnera je asi taky nesmysl tam dávat když si uvědomíme kolik mu bude na dalším euru, i když po tom co předvedl Fillo je to asi jedinej kdo mě tam napadá. Pak snad jedině hrát to 4-3-2-1 co teď zkouší Bílek a na pravý křídlo dát někoho s útočníků. Fenin myslím něco podobnýho hrál ve Frankfurtu, ale z leva, Papa s tím má taky zkušenosti(i když u něj nejsem přesvědčen ani o tom že by měl být v repre) a nebo tam zkusit třeba SVěrkyho. Nejidealnější rozestavení pro naši repre je jak už to mockrát navrhoval Mere 4-3-1-2, ale já ho prostě nemám rád.

Reagovat
RMCF

samozřejmě myslím , že nemám rád to rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

Já jak říkám jak už hraje za repre Těžkopádnej Pudil z týmu jako je Genk tak to už je s anšší repre hdoěn šopatný,sleduj dnesk atoho kluka neobejde za zápas ani jednoho hráče.Zaměř se na jeho pohyby to je hrůza. fakt ale.

Reagovat
RMCF

Rychlost mě u něj taky schází, ale s hrái jako Hloušek je na podobné úrovni a v Repre předvedl už i hodně povedené zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě Jiránek, Jarošík (záleží zda chtějí reprezentovat),Kováč, Polák....vybrat se dá....jinak souhlasím se Zemanem, ale s Vackem nevím nevím teda do repre...zatím asi těžko..ale výběr je určitě velkej, ale už to chce udělat nějakou kostru, aby ti hráči hráli pohromadě...diť dneska bude v setsvě 7 nových hráču oproti SAE

Reagovat
smazaný uživatel

nevímmyslíš že Jiránek a Jarošík podle mě je to už uzavřená kapitola a chce to mladší dyť kdo ví kde budou tihle hráči když se bude pořádat Euro další,ti budou už dávno za Zenitem

Reagovat
smazaný uživatel

no jiránek jo, ale jarošíka je podle mě škoda....Nějaká zkušenost v týmu je potřeba...ale asi máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušenost bude Pláša,Rosa v záloze to stačí v brance máme zkušeného Čecha a v utoku zkušeného Baroše 4-5 zkušených hráčů bude stejně a to stačí.a mazák je už i Kadlec a Hubník taky toho vzhledem svojemu věku odehráli víc než dost negudem je víc rozebírat oba si vedou jak v pohárech tak ve svojich soutěžích výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

" když sou v repre tihle proč ne Vacek"to není zrovna nějakej argument Na druhou stranu tam moc jinejch alternativ není to je pravda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakre reakce na: no on ví koho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi neomylnej viď

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano to sem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se tebou nemůžu kamarádit.Maminka řikala" nezahazuj se s inteligencí Mirečku."

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak dyť to byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

davaji to nekde online ? Diky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než výhru aspoň o dva góly neberu.Vždyť ono už je geneticky dané, že prostě proti nám nemůžou nic uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam narváno . Vypadá to tak na 16 lidí a Kušníra.

Reagovat
smazaný uživatel

No kolik by asi přišli v Praze na zápas Ázerbajdžán :SEA

Reagovat
smazaný uživatel

*o

Reagovat
berger321

no na zapas s morem si myslim ze by moc divaku neprislo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Blažek tam je ??

Reagovat
10

Základní sestava: Grigar - Limberský, Šimůnek, Rajnoch, Pudil - Matějovský, Holek, Lička - Blažek, Magera, Papadopulos

Reagovat
10

mě tenhle turnaj příjde jak výlet Amfory s Helenou Vondáčkovou a Romanem Skamene někam na Madagaskar...to jsme opravdu tak klesli, že musíme hrát oficiální přáteláky s Azerbajdžánem?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel ale čekla bych že po poločase povedem tak 4:0 ale to asi nepůjde když jsme s 3 útočníky a dvěma ofenz střeďáky ještě nevystřelily na bránu

Reagovat
Mimalu

sak uz prohravame, i ten azerbajdzan je na nas moc silny

Reagovat
smazaný uživatel

a už aj tečem

Reagovat
10

to je tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

Omg hrat na tri utocniky, kdzy ani jeden neni typicky kridelni hrac to je dmnc.

Reagovat
10

u Blažka se to ještě dá pochopit, ale co asi má vymyslet u lajny Magera, nebo Papa

Reagovat
smazaný uživatel

Blazek zatim jedinej trochu plni co se ceka od krajniho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Rada,fakt z bláta do louže!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej Rada? S váma je koukám zábava...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je rozdíl?Prosadil se Spartou v lize to je pravda,ale že by tohle měl být trenér národního mužstva,no nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada snad projížděl všechny zápasy? Proti Anglii výborně, řekl bych, že nebyl o neúspěšnější než Hašek.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhlen .Já myslel,že je to naopak .Ale pohořel v kvalifikaci,třeba v tomhle Bílek překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Pohořel v kvalifikaci? Hašek dopadl stejně jako on a to měl k dobru domácí prostředí. My prostě nemáme špičkového trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže za jaký situace nastupoval Hašek a pokud mě paměť neklame,tak i hra šla nahoru!Buď to je špatný vtip a nebo jsi zaujatý.

Reagovat
smazaný uživatel

Paměť tě neklame, jeden zápas hrála česká repre výborně - ten první. Podobně jako za Rady proti Anglii, kdy jsme ve Wembley přehrávali evropské hvězdy.

A ten zbytek? Úplně stejná úroveň jako za Rady a Brucknera, proti Maltě doma dát pár fíků je povinnost, zbytek byla tragédie, na kterou se nedalo koukat.

A za jaké nastupoval situace? Namotivovaní hráči, vrátil se mu Rosický, Koller, měl k dispozici všechny hráče. Oproti Radovi na tom byl fakt tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

"kdy jsme ve Wembley přehrávali evropské hvězdy. " To snad nemyslíš vážně? Vždyť ta sestava Anglie byla srandovní Ty "hvězdy" typu Lampard tam hráli jak hráči z divize.

Reagovat
vitasrp

A to něco mění na situaci, že to jsou hvězdy a že jsme je přehrávali?? Sice na to tehdy Angláni silně dlabali, nicméně i tak byl ten výsledek a výkon úspěch..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OSTUDA , Prohrajem , gola nedame , tomu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

to ešte dáte musíte lebo prídem o 100 eček

Reagovat
$dolar$

Vyhrajem, ale ten prvni polocas to byla bida

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se na to někde koukat live?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Tomekcz

co to je za hnus, proc tam porad cpe 3 utocniky kdyz jim to vubec nejde, ma tam radsi dat zaloznika aby sme trosku ovladali stred hriste, nakopavany mice od Simunka co to je

Reagovat
smazaný uživatel

"Limberský do repre"

"ať konečně povolá toho Ličku"

Reagovat
10

to je jediný pozitivum, který vidím v tomhle turnaji ti, co tady pořád volali po podobných hráčích teď snad vidí, jak na tom opravdu jsou...

Reagovat
RMCF

jj opět se ukazuje, že ti Barošové, Plašilové, Grygerové a další na který je tak moderní nadávat, jsou to nejlepší co máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rád, už kvůli Brücknerovi, který to dobře věděl. Sledovat českou ligu pro něho byla ztráta času. Pro mě už taky...

Reagovat
RMCF

Tak jako jeden dva takový hráči se tam vyskytnout můžou, ale ne aby na nich stála hra, spíš jako doplnění.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to Rastafarianova... Ten by jim ty rypáky porozbíjel...

Reagovat
Xavi

Reagovat
božský John

Bílek hje blb...měl zkusit přemluvit Nedvěda s Kollerem, potom bychom mohli být 1.

Reagovat
Tomekcz

Capek si stezuje ze tam nikdo neni kdo by se na ten hnus dival

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo Matějovský je tam spíš s Ázerbajdžáncema?

Reagovat
Godwinson

docela silný kafe :)

Reagovat
Tomekcz

jeste trosku cukru od Azerbajdzancu to chce

Reagovat
Godwinson

no, přál bych jim to ... nám pomůže jenom kouč světovejch kvalit, z takovejch sraček ...

Reagovat
Swarley

to je katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta atmosféra je hustá

Reagovat
GEGE

Hnus fotbal.Drtivá vetšina těch matláků co tam hraje na repre nemá a nikdy mít nebude.

Reagovat
Swarley

aspoň že Čapek zatím nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

fraška

Reagovat
10

sundej už toho Matějovskýho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Matějovský venku!

Reagovat
Tomekcz

haha Hlousek jak dostal

Reagovat
Swarley

když se na to člověk dívá, tak tady nejde jen o nesehranost o které všichni básnili...u některých hráčů je vidět, že mají problém si zpracovat balon a místama i na metr nahrát...to je hrůza a děs...

Reagovat
Swarley

a borci z Ázerbájdžánu z nás mají vyloženě prdel

Reagovat
RMCF

TAk teď to řekl Bejbl výstižně naši bojují víc sami se sebou než s protihráči

Reagovat
Tomekcz

to je ostuda prohrat i s Azerbajdzanem, a to ze hrajou nahradnici na tom nic nemeni my nejsme ani lepsi tym nez souper.

Reagovat
10

Čapku už buď radši zticha

Reagovat
smazaný uživatel

Frantova výhra 1:0 na Maltou se zdá býti v současné situaci maximum, co výkvět českého fotbalu dokáže uhrát.

Reagovat
Tomekcz

joooo bilku vypadni

Reagovat
Swarley

mantáci

Reagovat
Godwinson

tak to je konec, rozpustit je ...

Reagovat
herbage

v kyselině

Reagovat
smazaný uživatel

sírové

Reagovat
honziss

GOOOOL! 2:0, to je maras.

Reagovat
Liquid

já nemůžuuuu 2-0 pro Azer

Reagovat
10

všechny normální týmy berou přáteláky k tomu, aby v jejich systému vyzkoušeli nový hráče...ale nedělají to tak, že vezmou sestavu nováčků a pak z toho lepí tým...vezmou třeba 3 nový hráče, kteří dostanou šanci se ukázat vedle hráčů obvyklý sestavy...

Reagovat
10

pak to dopadá tak, jako dneska...reprezentační dres si může vzít každý kopyto, hrozná ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pokud ze zdravotních důvodů nemůže jet 10 nebo 12 stabilních hráčů jako teď, tak raději zrušit sraz?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle není o Bílkovi co on může dělat výběr vzal takový jako vzal ale tohle je o hráčích to že drtivé věčině dělá problem si zpracovat balon a nebo nahrát na 2 metry s tím asi jen těžko něco udělá ale tohle je hrůza

Reagovat
Liquid

tady se nemůžou vymlouvat, že hráli na kamení jak někde v Azerbajdžánu, to je něco neskutečnýho

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaha

Reagovat
Godwinson

haha, to je komedie :)

Reagovat
Tomekcz

radsi no comment

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si precitajte zaciatok diskusie a konecny efekt

Reagovat
Godwinson

co je na začátku diskuze? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby kapáneček podcenenie ?

Reagovat
božský John

Jasně, spíš sranda z toho našeho supertýmu

Reagovat
Godwinson

jaký podcenění? o čem tu meleš, prohráli, to nebylo o podcenění, to bylo o nekvalitě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ste na tom uz fakt zle, ked mate taky nekvalitny narodny team, ktory prehra s Azerbajdzanom

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, jestli jsi tu byl, když vyšlo preview - ale my, teda aspoň já jsem si dělal srandu z toho, že redaktor, který sem preview dával zaměnil předpokládané sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct ale je mi to strasne vtipne obavana ceska republika

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrali cenne body do koeficientu FIFA, 4. miesto na takomto prestiznom turnaji ma pre nich cenu zlata

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si nemůžu pomoci,Vladimír Weiss

Reagovat
Godwinson

já si nemůžu pomoct, ale asi by jsi se měl spíše starat o to, jestli bude Vladko o víkendu "hrát" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrat nebude, je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Davas im

Reagovat
božský John

Pánové, prdel si dělejte z někoho jinýho, jste na cizím serveru,tak se chovejte jako hosti a né jako burani

Reagovat
smazaný uživatel

Z jakeho slovneho spojenia alebo vety si usudil, ze sa chovame ako burani ?

Reagovat
božský John

Z toho jak se tu chováte. Měli byste nás litovat né si z nás dělat srandu

A tto se nesluší...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak luto mi to je, pretoze Cechom som fandil vzdy na vrcholnych podujatiach, pre mna ste stale bratia....ale predstav si keby sa taky to vysledok stal nam co by tu bolo...

Reagovat
božský John

Tak najde se tady pár provokatérů, zbytek je vesměs normální, ale když jsme teď prohráli my, tak je tady pomalu "víc" Slováků jak Čechů

Reagovat
smazaný uživatel

Promin bracho....SME BRATIA !!!

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mna bratia nieste, moji bratia su rakusania (kde mam polku rodiny) ale to sa uz ani zasmiat nemozeme?

Reagovat
božský John

Smějte se u sebe

Tady to působí provokativně...

Ale co si budem povídat, je to teda síla...

Já nebreu jako bratry ani jednoho...narodil jsem se po rozdělení a bydlim u hranic s Německem a Polskem..

Reagovat
božský John

Ale proti Rakušákům ani proti Slovákům nic nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Reichenberg?

Reagovat
božský John

Gablonz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak táhni na nějakej slovenskej server, díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo,nemůže hrát všechno.

Reagovat
Godwinson

no vidiš :) obávaný Weiss ... fakt si nemůžu pomoct :(

Reagovat
Swarley

upadl když si při zápase šel sednout na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

DRSNE !!!

Reagovat
Swarley

ani ne

Reagovat
rufus

Ještě bych tenhle výběr tolik nezatracoval, vždyť v podobným složení už dokázali porazit Maltu.

Reagovat
Liquid

Nechápu jak můžou komentátoři zmiňovat slovo nervozita, vždyť je to přátelský turnaj, tak z čeho nervozita? Zápas sem viděl až od 84.minuty a naprosto nic jsme nevymysleli, ale co mě šokovalo, že podle Čapka jsme si za celý zápas nevytvořili šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to prospal a udelal sem dobre, videl sem 2x poslednich 15 minut a to mi stacilo. Dokonce bych rek, ze sme si nevytvorili ani jednu sanci behem obouch dvou zapasu... neuveritelny ... tym na urovni san marina.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejubozejsi vykon radobyreprezentantu vsech dob! Je smutne videt ze Cesko nema ani reprezentacni becko, natoz treba cecko. Kdyby mel Hasek s Bilkem vlasy, tak jim po tomhler turnaji hruzou vypadaji... Ble

Reagovat
smazaný uživatel

VĚŘÍME!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Bílek ven ! ! !

Reagovat
božský John

Zaplaťpámbu za to, že nejsme na MS, to by byla zas vostuda..

Reagovat
smazaný uživatel

zas je pravda že z tohodle výběru by bylo sotva 5 lidí v kádru pro MS

Reagovat
božský John

Vzhledem k tomu, co předvádělo našee "áčko" nehrálo o moc líp a vzhledem ktomu, že Hašek chtěl zapojit mladé hráče,hladové po úspěchu, tka bych se nedivil,kdyby jich v kádru byla tak půlka

Reagovat
smazaný uživatel

hehehe tschechien

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tyvoe...to jsem se tam mohl jet opalit JA a zahral bych stejne jak ti,co tam byli

Reagovat
smazaný uživatel

tvl je mi na

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že vyzkoušel nováčky

Reagovat
anonym

Proto tam jeli. Ve skutečnosti o nic nešlo, divím, že tolik lidí očekávalo jasnou výhru našeho týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

5zdenek5 k repre... Jeho 3-5-2 s hlouškem na beku by nebyla o tolik horší

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

No, ty vole ...

Reagovat
smazaný uživatel

nemám rád multismajlíkové příspěvky, ale moje pocity jsem vyjádřit jinak nemohl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Javadov a Šuš(č)ukov

Reagovat
Sarlin

Šlechtic de Bílek to zase ošefoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak..a co teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Těšit se na ME U21

Reagovat
smazaný uživatel

ted sme v prdeli...

Reagovat
smazaný uživatel

amen

Reagovat
smazaný uživatel

a vy sa smejete slovakom ?

cesi

Reagovat
r.mrazik

neprud joudo

Reagovat
smazaný uživatel

Léčba Haškem začíná zabírat

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek za to přece nemůže, může za to debil Bílek přece...

Straka aspoň dokázal poskládat sestavu a taktiku tak, že jsme soupeře dokázali přehrát. Dle mě je ten nejlepší trenér, který tam po Brücknerovi byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může Bílek, kterej poskládal hráče, kteří ve svých týmech jsou oporami na svém postu a v reprezentaci hrajou stodevadesáté housle?

Reagovat
smazaný uživatel

já se vysmívám těm expertům (asi 80 % médií i veřejnosti), co si představovali, že přijde slovutný Hašek a všechno půjde jinak - lépe a radostněji. Aproto - jen houšť, Ivane

Reagovat
smazaný uživatel

co to třepeš?

Reagovat
smazaný uživatel

netrepu, směju se. Hořce, ale směju se

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu si někdo kdo měl trochu rozum myslel, že když přijde Hašek, tak to hned půjde mávnutím kouzelnýho proutu? Maximálně kdyby byl jen kouč repre, tak by se po pár zápasech zlepšila i naše hra.. Ale jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

máš asi krátkou paměť. Hašek byl stavěn do role spasitele.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice ano, ale určitě mu nemůžeš dávat za vinu zápasy reprezentace po dvou měsících jeho vlády

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti napsal, co si zítra přečteš v novinách. Hašek je pořád bůh...Lidi, co z něj toho boha dělali před jeho zvolením, od toho neustoupí ani teď, protože tady v naší republice se nějak nenosí přiznávat vlastní omyly. Já, ani ty to v tomto případě dělat nemusíme a tak nám snad ani nevadí ta prohra (taky typicky české). Jsem taky strašně zvědavý, co říkají "experti" a novináři, ale myslím, že mě nepřekvapí...

To se Strakou jsem schválně oddělil, aby bylo poznat, že to je můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Straka a jeho plichta proti Maltě? No, nedával bych ho jako příklad, jak by to mělo v budoucnu být

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál .

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, no jo, vlastně. Tak za tu skoroplichtu

Reagovat
smazaný uživatel

když se mu dávalo k dobru úspěšné zápasy repre po jeho nástupu do funkce, proč bych mu teď neomlátil o rypák tuhle blamáž

Reagovat
smazaný uživatel

Straka by dopadl stejně, kdyby hrál s Maltou venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. A to se Franzovi lidi smalo ... Muze za to i Hasek, protoze zvolil Bilka jen proto, ze je to jeho kamaradicek a pecou spolu uz ix let. Rek bych, ze tenhle raprezentacni vyber by rozsekala i nase ´21´ a to uz je co rict

Reagovat
smazaný uživatel

Cha, a Slováci naběhli jak poslušná zvířátka..

Jinak mě to hodně zklamalo, výkon prostý snad úplně všeho pozitivního, trenér skládající snad nejhorší taktiku v dějinách reprezentace, žádná snaha... Bílek, Rada, Straka apod. Vždyť to nejsou trenéři, kteří by mohli vést reprezentaci.. Jediní dva lidi, kteří mají na to trénovat svou zem je Komňacký a Hašek.. Nebo by se mi líbil model dvou hlavních trenérů Jarolím-Lavička

Reagovat
božský John

Já bych byl pro tandem Csaplár-Cipro ...horší to už beztak nebude..

Reagovat
Godwinson

z bláta do louže ti trenéři ... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Z bláta do louže? Rozveď to.. Chceš říct, že pod Haškem ty zápasy byly horší? Komňacký má pod sebou vynikající výsledky, umí dobře pracovat s mladými apod. Což je pro nás teď ta nejlepší varianta..

Reagovat
Godwinson

já nevim, podle mě pokud nedostanou trenéra světových kvalit, jakože nedostanou, pokud nebude pravidelně každý obyvatel přispívat na jeho plat, tak se nic nezlepší ... tragédie na hřišti, tragédie mimo něj, těžko říct, co rozvádět ... nemám slov :) já tam třeba celkem viděl Uhrina mladšího, ten mi tam seděl, ale Bílek je asi ta nejhorší volba, radši Radu, Straku nebo toho Komňackýho jak píšeš, ale řek bych, že tihle trenéři ten tým nějak ustálí na tý úrovni, kde skončilo v kvalifikaci, ale na zlepšení to chce něco víc ... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám takový pocit, že toho světovýho trenéra nemusíme hledat někde v zahraničí, ale i u nás jsou někteří výborní.. Ono se to nezdá, ale takový nenápadný Komňacký má za sebou neuvěřitelnou šňůru povedených angažmá. Naši trenéři podle mě nezaostávají za těmi zahraničními. (Hiddink, Capello atd. to sice není, ale rozhodně je to vynikající trenér) Nejde ale dávat reprezentaci každýmu prvoligovýmu trenéru, který se umí procpávat...

Reagovat
Godwinson

to je pravda, rozhodně bych sice nesrovnával kvalitu trenérů v našich luzích a hájích a v zahraničí, protože to podle mě nejde, ale neřikám, že kvalitní nemáme ... pro mě připadají v úvahu ti dva, Komňacký a Uhrin mladší ... i když samozřejmě, to je na nic, Bílek to dostal nedávno, takže se tu bavit o trenérech je zbytečný ... ale je to tragický, kam až jsme se dostali :) hráči ve špičkovejch evropskejch klubech, v reprezentaci hrajou pokaždé kulový, tam je velká část toho problému a ten nevim, kde vězí :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to asi bude tím, že ti hráči v těch velkoklubech spíš zavazí než hrají prim jako tomu bylo dřív no.. Snad nebude tak hrozně, under výběry máme pořád dobré. Ale z těch posledních výsledků mi jde mráz po zádech no..

Reagovat
Godwinson

to mě taky, mladé výběry kvalitní jsou, to je sice hezký, ale to byli kanadský kluci taky, kde jsou, jak hrajou, kde hrajou ... můj velkej favorit Šimůnek sedí v Německu a hraje jednou za uherák, jsou to blbci ... tak, to bych zase neřekl, když to vztáhnu na minulou sezónu, skvělé Atletico v čele s vůdcem obrany Ujfalušim, ne, to neni ironická věta ... Itálii moc nesleduju, Grygera a Jankulowski hráli donedávna základ ve dvou velkoklubech, Plašil teď za Bordeaux, Baroš nejlepším střelcem turecké ligy ... můžem pokračovat ... a pak si natěšen zapnu repre a ....

Reagovat
didosh

Z.Zeman

Reagovat
RMCF

Já nevím Zeman neuspěl nikde ani nepamatuju a mimochodme taky prosazuje rozestavení 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

jediny co se na to da rict je :

Reagovat
zde73

SKVELE HOSI!!!ZKUSTE TO S ANDOROU,SNAD GOLA DAME!!!

Reagovat
božský John

Já nevim jak vy pánové, já se z al Ainu přesunu do Dubaje a zlepšim si náladu plážovym fotbálkem..

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek VEN!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš tady z toho všeho nejlepší !!!

Reagovat
Xavi

To jako jo.

Reagovat
pospech11

já sem to tvrdil že tahle sestava by sotva vyhrála Gambrinus Ligu natož tak aby mohla hrát na mezinárodní úrovni a dnešní zápas to potvrdil, hráči z Azerbajdžánské ligy si s něma pohráli sna to příště bude lepší nebo to vidím tak že se budu dívat jen na u-21

Reagovat
cristiano.K.

za litr jsem na ně vsadil hlavu bych si utrh! ostuda ještě,že jsem to neviděl

Reagovat
Chazy

Tvoje blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

litr na kurz 1,3 nebo kolik tam byl

Reagovat
smazaný uživatel

litr na ty nase hovna xD lol

Reagovat
Ligter

máš dobrou slovní zásobu xD xP lol omg wtf

Reagovat
smazaný uživatel

xP omg a wtf sem nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velmi rád, že sem tenlhe turnaj mohl vidět. Je totiž neskutečná paráda, že se pomalu vyděluje zrno od plev, a že těch plev je, nespočet.

Jeslti uvidím ještě Limberského či Ličku někdy v budoucnu v reprezentačním dresu, je něco v nepořádku. Z tohohle pohledu beru turnaj jako velký přínos

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě dorazilo jak furt čapek říkal že nejsme sehraní!Proboha jaká sehranost a nervozita.K sehranosti jen to že ani jeden nároďák se nemůže sehrát když se hraje jen 10 zápasů za rok a každý nároďák většinouhraje v jiné sestavě kolik toho v tom nároďáku spolu odtrenují?10 treninků?Prost ějak není kvalita není ani žádný herní projev.A co se týče nervozity jaká nervozita dyť sme hráli proti Azerbaidžánu a už jen když nastupu proti takovému týmu tak s emusím cítit jako něco víc a mít sebevědomí a ještě ktomu na tom stadioně ani nikdo nebyl tak před kým nebo čím byli nervozní!Sou to jen keci není kvalita i já to dnesk azjistil prost ěstaří dobří Rozehnal,Grygera,Plašil,Polák,Baroš,Čech a spol.

Reagovat
Kongo

Jenze ti v dulezitejhsich zapasech budou hrat,toto byla zkouska tech,ketri doplni nasi reprezentaci

Reagovat
smazaný uživatel

já vím ale já už nikd ynebudu nadávat na Rozehnala a Poláka a podobné a to slibuju.

Reagovat
salami

Vtip byl v tom jak na jednu stranu tvrdil , že jsme nesehraný a na druhou, že se hráči musej přeorientovat na system 4-3-3.Většina hráčů podle Bílka ve svejch klubech hraje 4-3-3 a proč by se měli přizpusobit změně systemu v reprezentaci,když maj všichni dohromady odehranejch 5 zapasů tudíž si žádnej jinej ani nemohli stihnout zažít.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada dovnitř!

Reagovat
smazaný uživatel

5zdenek5 k repre... Jeho 3-5-2 s hlouškem na beku by nebyla o tolik horší

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci přiznejte se kdo si tohle přál???

Reagovat
j_mrazik

hihi

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivni pad českeho fotbalu,bez ohledu na sestavu nebyli schopni dat gol dvěma podpruměrnym manšaftum,přišla doba temna a vzpominky na Brucknera,my se už nedožijem toho,že budou hrat češi semifinale nebo dokonce finale eura.

Reagovat
herbage

Hm, Argentina jistě už potvrdí každou chvíli ten přátelák, aby si zvedla sebvědomí před MS

Reagovat
smazaný uživatel

počkej to jako fakt??

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha zažíjte na tom svazu rozumu a zrušte ten zápas s tou Argentinou sami nebo máme po pi.či

Reagovat
hefy

Nevim jak vy, ale já se bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dvou minutách jsem to vypnul - stačilo mrknout, jaká je atmosféra a na Papadopulose na křídle...

Reagovat
hefy

No hlavně Blažek dnes exceloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já slyšel větu "Papadopulos se přesunul na levé křídlo z pravého a ..."

A pak jsem to vypnul...

Reagovat
smazaný uživatel

lol to je moc prïdu ze skoly a vidim 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Rado vrať se!

Reagovat
smazaný uživatel

si pic.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, fakt to nemyslím vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

To není trenerem.

Reagovat
božský John

Nač propadat panice ?

Pořád máme ještě nohejbal, českou házenou a mariáš. Chce to jenom tyhle sporty lépe prodat a dostat do podvědomí zbytku světa. Když mohli Angličani naučit divochy, co jim snědli Cooka, hrát rugby, proč bychom nedokázali něco obdobného my, národ kde každý jedinec je rozený trener.

Fotbal, tak jak se vyvinul, je pro naši mentalitu stejně nevhodný sport, je příliš založen na běhání, na rychlosti a individuálních dovednostech, které lze získat pouze tupým treningem. Pro intelektuálně zaměřené Čechy, zvyklé v hospodách každodenně rozhodovat o osudu světa a řešit i ty nejkomplikovanější otázky, je fotbal v podstatě primitivní zábava. Dokazuje to i jeho popularita mezi hotentoty, kde se v žebříčku oblíbenosti vyšvihl už na druhé místo hned za vedením občanských válek.

Lepší, než abychom fotbal přímo provozovali, by bylo, kdybychom se věnovali roli dálkových trenerů a kritiků, kde máme mnohem větší šance na úspěch.

Z idnesu, autorem je známý Ravanelli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je panečku názor!

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
RMCF

tak to je super názor

Reagovat
smazaný uživatel

nechápačka

Reagovat
smazaný uživatel

Rada si teď může zlomislně mnout ruce

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

Rada nikdy neměl 12 zdravotních absencí a nikdy nezkoušel (ani neměl kdy) nové adepty pro repre. Zkazil kvalifikaci s nejsilnějším možným týmem, takže zatím bych nesrovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu se nepokoušel stavět Papadopulose na křídlo a podobné sranda sestavy...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím i konec kvaldy, kdy Hašek s podporou naprosto všech dosáhnul podobných výsledků jako tragikomedik Rada proti všem ...

Reagovat
smazaný uživatel

To sice může, ale za něj to nebylo o nic lepší. Ale aspoň veřejnost pochopí, že to všechno není v trenérovi nebo ve vedení svazu

Reagovat
smazaný uživatel

první, co pochopil, co se snažím říct

Reagovat
didosh

Ouuuuu fajnový návrat z práce!!!!!!!Doma najdu nakopanou prdel od Azerbajdžánu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Bruckner ne? Teď asi všem omlazovačům sklaplo. už před dávnými a dávnými časy se, tady psal o tom, že se omlazuje tím způsobem, že se do sehraného staršího kádru vloží max4 noví fotbalisté. A to postupně viz Holansko, Dánsko, Německo před časem ale i jiní slabší, jako maďaři. Rozhodně nééééé tím stylem, že se postaví celý kádr nových hráčů S kým by se asi sehráli, když se budou střídat jak na běžícím pásu? Takhle by nás mohl trénovat Ferda mravenec a stejně by to bylo kk hovnu Vazba se tovří základem-tedy dvojicemi kolik se jich během teho slavného trunaje sešlo pohromadě? Lidičky takhle nás čekají docela zajímavé (a trpké) fotbalové chvíle .....Ještě že nároďák hokejistů se tvoří po pětkách jinak nevím protože by nám zbyli už jen srandobruslaři

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové a je to tam . Táto generácia je o 2 triedy slabšia od Nedvedovcov . Bílek s touto partičkou nič nedosiahne lebo nemá na to hráčov .

A ešte jeden odkaz pre magického ROSICKÉHO : najprv nech sa pozrie do vlastných radov akých borcov tam má a až potom nech kritizuje provokačne druhých .

Inač je to velká HANBA , možno v Argentíne to bude lepšie (ak by si to nerozmysleli argentínčania ten zápas s BORCAMI a radšej pozvú niekoho slabšieho ako vaši BORCI ?)

Reagovat
božský John

Ach jo, jak dlouho budete mít z Rosickýho mindrák?

Reagovat
smazaný uživatel

Trnka

1998-2088

epilog

Vrtej si do vlastních řad Rosický...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ty ses BOREC

Reagovat
smazaný uživatel

Zamindrákovaný slovák

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle, my hoříme už dlouho ale vás to teprve čeká První vlaštovka přiletěla z Chile

Reagovat
smazaný uživatel

Prehrat s Čile,17.mužstvom sveta nie je žiadna hanba . Podla priebehu zápasu to bolo aj zaslúžené .

Ja som len napísal pravdu , že jednoducho máte tú istú traumu čo mi pred niekolkými rokmi , že ak nenastupite v plnej zostave neporazíte ani Burkine Faso .

Reagovat
didosh

Als když Češi prohrajou se Slovenskem v kval.tak to ostuda byla........

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
didosh

Sice jste na šampionáty ale já vás teda za nej 32 týmů na světě nepovažuju!!!!Nemyslím si že by jste byly nějak dobří průměrní spíš podprůměrní nebo-ly oničem

Reagovat
didosh

*šampionátu

Reagovat
soukup

Rosický se s většinou těhle borců v repre v životě nepotkal a ani nepotká, protože tohle není žádná repre, ale banda z laviček zkřehlých lemplů co jela za sluníčkem

Reagovat
j_mrazik

Myslim, že kdyby Rosa mohl, tak asi skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop, že s touhle sestavou žádné kvalifikace hrát nebudeme....A z toho Rosického asi budete mít mindrák ještě dlouho, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze jsme na to MS nepostoupili...diky bohu!!

Reagovat
božský John

Pravda,pravda....

Reagovat
smazaný uživatel

...Raúle, myslíš, že bychom tam jeli s tímto? Dosti naivní představa...

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze by jsme tam neco uhrali?? kdyz neporazime ani severni irsko?? ja myslim ze je urcite dobre ze jsme tak nejeli dost uz bylo trapasu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky začínám být rád

Reagovat
smazaný uživatel

no fájn tak jako prohráli jsme no...ale jo aspoň bílek zjistil že Baroš s Grygerou je to nejlepší co máme a ti ostatní to je už jen takový podprůměr...ale celkem mě zaujal rajnoch který byl dneska jediný který dokázal pře¨s někoho projít a udělat nějakou kličku a to je obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Dneska se snažil nejvíc a pokazil minimum balónů. Je to klasický útočný stoper , který se nebojí balón vzít a vyvézt ho třeba až za pulku hřiště a pak přidat přesnou přihrávku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zazili ste teraz poriadne fiasko ale tak podla mna sa z toho dostanete ako my. My sme boli dole ale teraz sme pred vami medzi vami a nami je uz len ten rebricek Fifa ktory teraz vobec nezodpoveda vasej kvalite anasej. Fandili sme vam vzdy teraz je rad na vas a uvidime ako sa zapojite a ako sa zachovate. Cakam na vase reakcie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak že by jste byli nějak před náma, to zase snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

nemame se jak zvednout.generace ktera prijde bude hrat o 3-4 misto v kvalifikaci.bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vzdy cechom nefandil

Reagovat
smazaný uživatel

blahopreju

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prosím tě a řekni mi kdo to je Weiss? To byl nějaký spisovatel slovenského povstání SNP ne?

Reagovat
smazaný uživatel

trochu od veci, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

no nic proti ale neříkal bych že vy jste nahoře a my dole protože jak už jsem teď někdy psal tak vy jste v kvalifikaci nehráli nic a osobně se moc těším na vaše zápasy na ms...jako samozřejmě budu jako čechoslovák fandit ale u všech vašich tří zápasu se budu smát a smát protože nehrajete nic a budete rádi když dáte aspon gól na tom ms...

Reagovat
didosh

Prosí, tě oni budou zas haluzovat a zase něco uhaluzí tak jak v kval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som tiež Čechom nefandil nikdy predtým...

Reagovat
soukup

až teraz? my už sme si na fiaska za poslední dobu tak zvykli, že to slovo pro nás ztrácí význam

Reagovat
miky10

361 pro nejsrandovnější diskuzi za poslední dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínejte že šlo vesměs o mladíčky nebo debutanty, kteří spolu hráli poprvé v úplně cizím rozestavení (někteří na úplně jiných pozicích než jsou zvyklí z klubů) takže bych z toho přestal dělat nějaké ukvapené závěry

Reagovat
smazaný uživatel

Čech-Grygera-Hubník-Sivok(Rozehnal)-Kadlec,Plašil-Rosický-Polák-Šírl-Baroš,Svěrkoš ani jednoho hráče co dneska nastoupilo nechci v repre vidět snad jen maximálně Hlouška a Necida někdy zbytek hrůza ještě že už tyhle hráče takhle pohromadě v repre neuvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

A Švece

Reagovat
j_mrazik

Dohromady je to vražedná kombinace, to co dneska nastoupilo. Výlet dobrej, ostuda jaxviň, rychle zapomenout. A pomalu verbovat hráče z U21.

Reagovat
salami

zajímalo by mě jak by si s Azerbajdžánem poradila 21.

Reagovat
centos

Polovina týmů kapr ligy by uhrála lepší výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Díky za názor.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že bylo teplo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Bílek,Hašek a Šmicer VEN !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Fitzel!!!

Reagovat
božský John

Na toho jsem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

za všechno může Košťáááááál

Reagovat
didosh

To je pravda,pravda,pravda,pravda!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zítřejší titulek v blesku, nejlíp přes celou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

všichni ven

Reagovat
salami

tak Šmicera bych nevyhazoval,myslíš že by jeho nastupce dokázal vyjednat víza letenky a hotel a to maximálně 2 krát do měsíce?teda práci kterou by zvládla pruměrná sekretářka za 3 hodiny čistýho času.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to aby byla vidět bojovnost,chuť,nasazení nemusí být mužstvo ani sehrané.Azerbajdžán jsou bezesporu tragici ale snaží se,makají i když to prostě většinou nevyjde.Velká gratulace,zasloužená výhra.Ty druhé komiky komentovat nebudu,doufám že si výlet užili,,jak je jejich dobrým zvykem všem fanouškům se vysmáli do ksichtu..ještě může někdo někdy mít nějaký kecy na Slováky..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší řešení pro českej fotbal by bylo znovuvytvoření Československa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to ne,slováci stejně po MS čekám že zapadnou zas pod nás

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci půjdou dolů ale aby zapadli pod nás tak to bysme měli sakra zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo rakousko-uherska

Reagovat
smazaný uživatel

alebo svatej rimskej rise nie? :) alebo rakusko-uhorska :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Matějovský opět nevydržel s dechem déle než 50 minut, což už u něj trvá několik let. Já jen kdyby se zase divil, že nehraje ani druhou ligu .

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek teď musí mít hlavu v péru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na další zápas naší repre na turnaji na Filipínách, kde budou v naší skupině soupeřem českého týmu mužstva Papui-Nové Guinei, Lesotha (pokud se obyvatelé složí hráčům na jízdné) a Tanzánie ( ta má odvoz zajištěn, neboť její hráči celou vzdálenost na Filipíny poběží, přes moře přeplavou a na Filipínách pojedou na kole - po tomto triatlonu hned nastoupí proti českému týmu a kouč Michal Bílek prohlásil, že nebere nic jiného než prohru 0:3 a menší)

Reagovat
smazaný uživatel

Směji se těm co z tohohle vyluzujou nějaký závěry.Směju se i Slovákům jak jim z kvaldy ruplo v bedně,ale nejvíc se směji sobě,že jsem v anketě zaškrtl 1.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tyyy jooo,to je nick

Reagovat
centos

Snad je to recese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bilku, dekuji za vynikajici slozeni konkurenceschopne a hlavne mlade a perspektivni reprezentace. Muzeme se konecne merit s top tymy. Jeste jednou Dekuji. Jsem na svoji reprezentaci hrdy a v duchu si zpivam ceskou národni hymnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za nominaci bych ho nevinil. Vypadala dobře. Pamatuju si že ho tu za ni všichni chválili.

Reagovat
salami

aspon jsme se mohli kouknout na hráče co jsme dlouho neviděli, nemyslim že by hráli ty starý znamý nějak líp, většina z nich je zraněná a druhá část na takovej turnaj kašle,škoda jenom že neumí ty hráče poskládat a vysvětlit jim že tim že se budou snažit zviditelnit individuálníma prunikama si místo v repre nezískaj.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jedno jaka je zostava..... s azerbajdzanom prehrat ??? ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ako vidim stale neverite slovenskemu muzstvu hlavne mlademu muzstvu. Ale tak mozme sa bavit a rozobrat to . co s atyka vaseho muzstva ok mate hracov v dobrich ligach v kvalitnych muzstvach ale uz to davno niesu hraci tych kvalit ako boli niekedy oporami su to uz len sucasti muzstva adlhodobeho kontraktu cize vo vasich hracoch bez urazky a ten kto futbalu rozumie vidim n amale vinimky uz len slabnutie schopnosti a upad formy.Ale tak co s atyka nasich hraco tak tam nieje vela hracov ktory hraju v top tymoch sveta ale hraju v kazdom tyme hlavnu ulohu a su mlady cize su uz teraz dobry ale ocakava sa ich rast a velky progres. Ale mozem rozobrat priklad. Hrac menom Grygera . priklad toho ze cech reprezentant hra v Juve je to velkoklub v ktorom my hraca nemama a neviem ci sme niekedy mali ale Juve sledujem aj taliansku ligu a ako hra tam je nechceny nepodava rovnovazne vykony co z neho uz nerobi grygeru akym bol je casto zatracovany a suci na predaj o com s aaj uvazuje. Nebudem tu nijako osocovat vasich hracov ale je to priklad nad ktory je treba kyvnut a uznat mi to a to iste sa tyka dalsich hracov ako Baros,Jankulovsky,Jarolim,Hubschman a dalsi hoci vyzdvyhnut mozem akurat tak vecne zraneneho rosickeho to je vas aasi teraz najvatsia hviezda na ktoru mam tazke srdce co povedal o slovakoch ale beriem ho kao futbalistu teraz nie kao cloveka. Cize ale je tu u nas velka progresivita to musite uznat ved priklady repre A ako Weis junior,Stoch,Skrtel,Sestak,Pekarik,Hamsik ani nehovorim. A dalej uz aj na brankarskom poste co s atyka Muchu ktory na namierene do Arsenalu v zime tak dufajme ze to vyjde abude cesko slovenska konfrontacia v dvoch Londynskych kluboch ale to len preukazuje o tom ze mlade muzstvo je ktore je progresom moderneho futbalu a nasa 21ka im smeruje v rovnakych slapajach co je buducnost pre nas.

Reagovat
salami

tak aby bylo jasno nejsem moc fanda český reprezentace,za Koštalovy ery se mi zprotivila a Hašek obraz nevylepšil,ale souhlasit s tebou nemužu.Tvoje příklady jsou mimo,s Grygerou souhlasim,ale chceš tvrdit že třeba Jarolím(kapitán HSV) ,Baroš(nejlepší střelec Galatasaraye) nebo Hubschman nejsou opory svejch týmů?Rozhodně víc jak Škrtel s Pekarikem.A nevim jestli je ideální aby golman šel před MS dělat 3 do Arsenalu,to mu asi na pohodě nepřidá.

Reagovat
soukup

Baroš, že nehraje v klubu hlavní úlohu a je jen jeho součástí a sám mu dává jen slábnutí schopností a formy? no ty si se zbláznil Stejně tak Hübschmann nebo Jarolím (kapitán a pravidelně jeden z nejlépe hodnocených hráčů celé bundesligy, bohužel v repre hraje tužku, ale ty si psal, o klubu) s Grygerou a Jankulem souhlasím ti jen dohrávaj. Pekarík zahřívá lavičku, takových hráčů máme spostu, třeba jeho přísedícího od Vlků Šimůnka. A o Muchovi se budu bavit až v tom Arsenalu fakt bude a až tam bude jedničkou

Reagovat
centos

Ježišikriste, že oni tam jedli jídlo, co jim nachystali? Takhle blbě se nechat napálit Příště paštiku a chleba s sebou

Reagovat
smazaný uživatel

ja si poridim jine obcanstvi takova ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

No ale tak vsetci su to hraci ktory maju po 30ke alebo maju tesne pred cize necakaj od nich velke veci. Taky Holosko je tiez naj strelec v Besiktashi. A baros uz davno nieje ten hrac ktory bol ked hral v Lpoole. Ja nechcem poukazat len na to ze su to zly hraci ale pochop co vysvetlujem ze nasi hraci su mlady cize s aocakava ze budu lepsimi ale co s atky Jarolim,Baros a atd tak oni u lepsimi nebudu skor zostarnu a koncia a ber to nie ze aktualna forma je este dobra ale o dva a pol roka bude dalsie euro a muzstvo okolo SVK je mlade a az na Karhana nevidim problem vidiet toto muzstvo aj na dalsich MS. A co sa tyka Muchu urcite nieje sprosty aje tam vec dohody medzi klubmy asi nepodpise zmluvu s klubom pred MS ktory mu povie ze jeho uloha bude 3ka. Tak to nie.Hoci osobne ani neverim ze by to mohlo vyjst a ze by tam hned chytal v zaklade.

Reagovat
salami

tak Almuniu nevytlačí a mannone se taky docela předvedl,tudíž se mi zdá že je nesmysl aby ho vubec Arsenal chtěl.Uznavam že máte asi perspektivnější mužstvo,ale tvuj první argument byl že naši hráči nejsou ve svých klubech klíčoví a uvedl si příklady s kterejma se souhlasit nedá.

Reagovat
soukup

tak Šestákovi bude za měsíc taky už 27 let, tedy prakticky to co u Baroše (ten je o rok starší). a další hráči u vás taky už nejsou žádní mladíci Ďurica, Štrba, Karhan, Zabavník... další MS bude za 4 roky (nebo spíš až za 5) a tito hráči už budou taky staří a já teda vidím problém je na příštím MS vidět (teda pokud byste se tam náhodou probojovali )

Ale tak jo, máte tam víc maldých a sezóna před příštím MS bude ta ve které Vlado Weiss získá zlatý míč, takže vy to máte nalajnovaný krásně

Reagovat
fantomas

Tak to už je fakt moc toto ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon ale neda mi to

Reagovat
vitasrp

Nakonec se ukázalo, že brát totální torzo na tenhle turnaj nebyla dvakrát dobrá a promyšlená volba.. Chápu, že Bílek chtěl vidět v akci některé dosud opomíjené hráče z ciziny a GL, ovšem s odstupem času je vidět, že takhle masivní obměna kádru a postavení totálně béčkového týmu zapříčinilo, že ten tým vlastně vůbec nehrál jako tým, bylo to takové děsně rozhárané, nikdo nevěděl, co má hrát, chyběla tomu souhra, systém, zkrátka na jednotlivcích bylo vidět, že v tomhle složení hrají poprvé.. Ve finále nás přehrává i takový tým jako Azerbajdžan a my z toho zkoušení nemůžeme udělat prakticky žádné relevantní závěry, jelikož pokud se trápí takhle tým celkově, jednotlivec nemůže zahrát dobře, na své maximum a svůj potenciál logicky naplno neukáže..

Mnohem lepší mi připadá varianta, kdyby Bílek jmenoval většinu té osy, která nastupuje v základu a na to nabalil několik nováčků.. Poté by mohl postavit jakýsi mix, kde by byla zachována kvalita, osa týmu a k tomu by se nabalili i nováčci, kteří by tedy měli i mnohem lepší podmínky předvést, na co skutečně mají a nemají.. Navíc ani psychologický efekt takhle není dobrý - dvě prohry s nepříliš kvalitními soupeři - to nepřidá důvěru veřejnosti v trenéra ani hráče..

Takže co jsme získali těmahle dvěma zápasy?? Dvě porážky, tragickou útočnou fázi, kdy jsme si nebyli schopni vypracovat šance a ani penalty proměnit, ostudu a ve finále ani hráči nebyli relevantně odzkoušeni.. Perfektní start pro trenéra

Reagovat
Tomanatura

Hlavně ať se hraje ten přátelák s Argentinským ligovým výběrem, to by byal teprve fraška

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu nevěřil a ono je to pravda Ale co, furt je to příprava, Bílek doufám už ví, koho povolat a koho a ne a na mistrák už budou snad připraveni

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze sem to nevidel diky aspon za U21 .......... by si s tema ocasama poradila urcite lip

Reagovat
smazaný uživatel

repre de do prdele...ztrata casu koukat na ten fotbal...

Reagovat
Counter

Ale uvědomme si, jaké mělo Česko štěstí, že nevyfasovalo Irák. To by byl teprv nášup...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No to mi povídej, když se teď tak kamarádíme s USA...

Reagovat
vladis271

do mrtvoly sa nekope.inak ja som cakal blamaz a chcel som ist podat xko za 10 evri......este ze som neisiel

Reagovat
smazaný uživatel

RADOST CIST VASE KOMENTARE: 1.) TOHLE BYLY ZAPASY VE KTERYCH SE MELI PREDEVSIM VYZKOUSET NOVY HRACI

2.)TY ZAPASY NEBYLY NEJAKO DULEZITY

3.) DEJTE TRENEROVY CHVILI CAS

4.) NEJDE DELAT ZAZRAKY ZE DNE NA DEN

5.) SI BILKA vetsina prala, tak tu nebrecte

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no taková naivita

Reagovat
smazaný uživatel

já s tebou souhlasím, taky bych z tohodle turnaje nedělal moc velký závěry, nevyšlo to ale je to jen sranda turnaj...

Reagovat
centos

S pětkou nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak pravda, já chtěl Frantu a s ním dovalila či Soukupa

Reagovat
smazaný uživatel

ja som myslel ze si to pisal ironicky

Reagovat
RMCF

tjn jedinej závěr kterej z toho můžem dělat, že kostra repre bude stejná jako v předchozí kvalifikaci... ale to že by Bílka někdo chtěl sem si nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...tak toto je honde prekvapivý výsledok....si myslím.... ale súhlas s maxwellom...treba tomu dať čas.... i napriek tomu, že Azer je z tých "slabších"....

Reagovat
smazaný uživatel

tady toto neni o kvalite jednotlivcu ....... toto je o demenci kolektivu ......... to je uplne nepochopitelne jak muzou zahrat tak spatne a treba Hlousek v U21 By zahral uplne jinak a taky by na sebe nebili zvykli ..... to co se deje na hristi neni o tom co se deje v nohach lae v hlavě ... si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro cesko, aby se vratilo tam kam patri

Reagovat
božský John

Na druhou stranu, je to smůla. V semifinále jsme prohráli na penalty a výsledné 4. místo je pěkné, s ohledem na to, že se na tento turnaj nedostaly i takové velmoci(Anglie,Slovensko,Brazílie) to považuji za úspěch..

Ba né, jak jsem četl, vyapdal to jak kdyby tam pobíhal 8x Týce a 3x Vachoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Johny zítra navečer brnknu, dneska jsem nemobilizovaný.

Reagovat
fantomas

500. pro zahraničního (čti pořádného) kouče.

Reagovat
salami

naprosto souhlasim, jiný východisko nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

A já to řikal Doufam, že tyhle komedianty už v repre neuvidim, jenže máme někoho lepšího?

Reagovat
smazaný uživatel

to by ses divil

Reagovat
smazaný uživatel

hele pls, vim ze to sem moc nepatri, nevite nekdo o nejakym dobrym serveru world of warcraft, ktery bezi na patchy 3.2.2? pls poradte nic nemuzu najit

Reagovat
smazaný uživatel

me taky hromada serveru nesla ale tenhle mi de ......dyztak sem este napis ja ti poradim nebo dam jinej server http://wowbeez.com/create.php

Reagovat
smazaný uživatel

dik a jeste nevedel bys, kolik hracu je dene na tomto servru ( prumer), aby to melo vubec smysl, jinak dik moc, wow jsem nehral uz rok a kam to pokrocilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Riešením pre naše (vašu) repre by bolo znovuvytvorenie rakusko-uhorska to by bola zostava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

resp. svätej rímskej ríše :-) ale to by bol taký mino výber európy

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš, aby tě zase bičovali Maďaři?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bičovali? to kde žiješ...oni len nenávideli národnostné menšiny...čiže by sme hovorili po maďarsky a bolo by všetko v poriadku, veď predsa na jazyku nezáleží čiže ja by som bol za!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké. Moc hezké...

Reagovat
smazaný uživatel

já nemám na tu naši trapárnu co říct....v životě tu naši repre nechci vidět. Zlobte se nebo ne, sestavu, kterou jsem psal sem já, by byla lepší...S tou bych uhrál lepší výsledek než hrát 2zápasy na tři útočníky a nedat ve dvou utkáních ani gól a ztrapnit českej národ BÍLEK VEN, DOKUD JE ČAS !!! Těch zápasů už nás moc nečeká a pak s tím nesmůže NIC opět zase nikdo...čas letí, ikdyž si každý říká, že času je dost....

Reagovat
smazaný uživatel

Azerbajdzan Česko ... ani necem vediet co by s tymi padavkami narobil Vatikan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cesi si opet udelali mezinarodni ostudu, jako kdyby nestacil klaus na Hrade

Reagovat
smazaný uživatel

drz pec MaRoCane

Reagovat
smazaný uživatel

táhni na slovenský web čobole....

Reagovat
smazaný uživatel

NEVĚŘÍME , tak tohle by měli mít na dresu, pač nevim co by repre na MS10 dělal,i když nedají ani gól, dokence si nevypracují ani nějakou pořádnou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro fotbal. Snad ještě někdy bude.

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal je pořád. Jen ho teď nehraje naše repre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sednu po plnění několika nutností znovu ke kompu,a doufám že to byl jen sen.No koukám marně zase 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

A vy ste chceli na MS sak mozete hrat akurat tak teraz so san marinom,andorou,monakom,alebo lichtenstajnskom a verim tomu ze aspon jeden zapas by ste prehrali :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi trochu mimo chlapče

Reagovat
centos

Doufám, že ta blbější část Čechů taky nemá nutkání chodit na slovenské weby a smát se jim. Alespoň snad ne v takovém množství

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ste všeci chorý, do frasa. Robtě si čurinu z Maďarov, somári.

Reagovat
smazaný uživatel

všetci, robte - sorry

Reagovat
Ferguson6

Prehrali by s Monakom(mozno).

Reagovat
Špilmachr

Velmi prospěšny turnaj pro náš fotbal vzpomente si na má slova až budem ve finále MS v Brazili 2012

Reagovat
smazaný uživatel

co takhle příště prestižní turnaj na Vanuatu? za účasti domácích, souostroví Tonga a Nové Kaledonie, to finále by bylo v našich možnostech myslím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele