základní část, 3. kolo
12.08.2023 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stopercentnú Podbrezovú nezastavili ani Zlaté Moravce

Aj tretie kolo Niké ligy prinieslo Podbrezovej víťazstvo, keď celok Zlatých Moraviec zdolala gólom z úvodu duelu 1:0 (1:0).

V piatej minúte domáci vybojovali druhý rohový kop a po Galčíkovom centri dokázal streliť pekný gól pätičkou Bartoš - 1:0. V jedenástej minúte strela Kabonga v pokutovom území bola zblokovaná. V 16. minúte Kabongo so šťastím spracoval dlhý pas a prepasíroval loptu na Kuzmu, ktorý sa ocitol v stopercentnej šanci. Veľmi dobrý zákrok predviedol Slávik. V 21. minúte mali hostia prvú veľkú príležitosť zmeniť skóre. Mondek po zasekávačke nabil Čerepkaiovi, ten však mieril vedľa ľavej tyče Ludhovej brány.

V 56. minúte mohol brejk využiť Švec, ktorý neprekonal vybehnutého Ludhu. V 69. minúte Galčíkovu tvrdú ranu vyrážal Slávik. V 75. minúte sa situácia v rovnakom obsadení zopakovala. Možno aj preto, že Galčík tentoraz strieľal do stredu brány. V 82. minúte Galčík z hranice 16-ky tesne minul pravú tyč. Následne zachytil rozohrávku Slávika a pripravil tutovku Parajovi, ktorý však z vyloženej pozície takisto netrafil bránu. V 83. minúte Slávik najprv vyrazil prízemnú strelu Ridwana a následne zlikvidoval dorážku Galčíka z tesnej blízkosti. Podbrezová zdolala ViOn Zlaté Moravce 1:0 a zvíťazila tak vo všetkých troch kolách.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele