základní část, 10. kolo
02.10.2021 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Oslabená Senica prišla o bod na pôde Serede v nadstavenom čase

Desiate kolo najvyššej slovenskej súťaže prinieslo radosť domácemu celku. ŠKF Sereď zdolal na svojej tráve Senicu o jediný gól 2:1 (1:1).

Do druhého polčasu vymenil tréner Jarábek ofenzívnych hráčov. Nepokračovali Yao a Gatarič, na ich miesta prišli Radič a Haša. V 52. minúte fauloval na hranici šestnástky Šimčák a po druhej žltej karte musel odísť predčasne pod sprchy. Z následného priameho kopu zakončoval Jureškin a Ravas vyrazil na rohový kop. Ravas sa vyznamenal aj po strele Karricu v 56. minúte. Sereď neskórovala ani po šanci Radiča - jeho lob ponad Ravasa skončil v 65. minúte nad brvnom. O definitívnom výsledku rozhodol v nadstavenom čase Haša, ktorý z tesnej blízkosti strhol víťazstvo na stranu domácich. Gól na 2:1 bol vyvrcholením veľkého tlaku ŠKF, ktorý tak získal tri body.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Book má na tento zápas svuj názor, já mu ho neberu. Vynechávám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele