základní část, 15. kolo
29.11.2020 14:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Trenčín bojuje, Sereď v nedeľu zdolal o gól

V nedeľnej časti programu 15. Kola Fortunaligy zdolal na žilinskom štadióne domáci AS Trenčín ŠKF iClinic Sereď najtesnejším rozdielom 1:0 (1:0).

V úvode zápasu sa v lepšom svetle predvádzali Trenčania. Mali viac z hry a vypracovali si aj prvé šance. Hostia zo Serede sa dopredu často nedostávali. V 35. minúte po rohovom kope Považanov poslal loptu do siete Križan - 1:0. Trenčania však nemuseli viesť dlho. Hneď nato totiž napriahol ku strele Bušnja. Brankár Šemrinec jeho delovku zlikvidoval. V závere polčasu domáci zahrali signál, po ktorom Depetrisovi nesadla lopta na nohu podľa predstáv. Do kabín schádzali celky za jedno gólového vedenia Trenčína.

Do druhého polčasu Sereď poslala čerstvého Tatranského. Hostia boli nebezpečnejší, ako v prvom dejstve. Práve Tatranský mohol v 60. minúte vyrovnať, ale Šemrinca v dobrej pozícii neprekonal. V 78. minúte mali hostia svoju najväčšiu príležitosť skórovať. Adekuoroye po tom, ako mu loptu hlavou po rohovom kope predĺžil Lačný, neposlal v sklze loptu do bránky. Domáci si tesný náskok udržali a po dvoch prehrách sa dočkali trojbodového zápisu. Trenčín zdolal v nedeľu v Žiline Sereď tesne 1:0.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele