základní část, 9. kolo
04.10.2020 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Senica výhrou v Trenčíne unikla z posledného miesta

Veru nedobre to už vyzerá s futbalistami AS Trenčín. V poslednom dueli deviateho kola Fortunaligy podľahli na domácej tráve v Žiline dovtedy poslednej Senici o gól 0:1 (0:0).

Posledná Senica si na umelej tráve v Žiline proti Trenčínu v prvom polčase veľa dobrých šancí nevypracovala. Akurát, že to isté platilo aj o domácich Trenčanoch. V deviatej minúte podržal hostí gólman Fryšták, keď zlikvidoval hlavičku Šuleka po centri Kadáka. Trenčín bol častejšie pri lopte, ale chýbala mu dobrá finálna prihrávka. V 39. minúte v ťažkej pozícii hlavičkoval Konečný, a trafil do brvna Šemrincovej brány. V závere prvého polčasu vystrelil z otočky senický Yenne, avšak priestor troch žrdí minul.

V 53. minúte sa nikým neatakovaný dostal k zakončeniu Nemec, ktorému chýbala presnosť. Na druhej strane po priamom kope v šestnástke hlavičkoval Kadák; Fryšták vyrazil na roh. Záhoráci sa snažili unikať po krídlach, ale ich centre nemali presnosť. V 66. minúte však jeden z centrov predsa len našiel Maleca, ktorý pripravil pozíciu Yennemu a Nigérijčan s prehľadom zakončil k ľavej žrdi - 0:1.

Hostia mohli o dve minúty zvýšiť: Yenne prihral Malecovi, ktorý zblízka prestrelil. V 83. minúte dal gól striedajúci Depetris, avšak zakončil rukou. Trenčín neúspešne útočil. V nadstavenom čase mohol skórovať Piroska. Jeho strelu zastavila pravá tyč. Senica vyhrala v Trenčíne 1:0, čím zaznamenala svoje druhé víťazstvo v sezóne a opustila poslednú priečku tabuľky.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele