základní část, 10. kolo
17.10.2020 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Trenčín ani Pohronie nerozlúskli záhadu posledného tímu

Desiate kolo spojilo doposiaľ dve najslabšie mužstvá Fortunaligy. AS Trenčín neudržal vedenie a remizoval na domácej tráve s FK Pohronie 1:1 (1:0).

V Žiline sa hral duel o útek z posledného miesta tabuľky najvyššej súťaže. Trenčín bol pred duelom na jedenástom mieste iba o skóre pred Pohroním. V priamom súboji o odpútanie sa z dna ligového pelotónu začal aktívnejšie predposledný Trenčín. V jedenástej minúte mohol skóre otvoriť Kadák, a jeho strelu pod brvno vyrazil Jenčo na rohový kop. Onedlho sa brankár Pohronia musel činiť opäť. Centrovanú loptu vyboxoval a následný pokus Roguljiča zblokovali jeho spoluhráči. V 26. minúte sa skóre menilo po umiestnenej strele El Mahdiouiho k žrdi - 1:0. V 40. minúte mohol rovnaký hráč zvýšiť náskok domáceho celku, no z priameho kopu trafil do spojnice žrdí. V závere prvého polčasu mohlo Pohronie vyrovnať. Po rýchlom protiútoku to skúsil Petrák. S jeho strelou mal Šemrinec čo robiť, aby ju napokon vyrazil na roh.

V druhom dejstve sa viac činili Pohronci a hráči hostí si vytvorili aj šance. V 52. minúte nepremenil Petrák tutovku a o päť minút neskôr neuspel pred Šemrincom ani Bimenyimana. Tlak Pohronia vyvrcholil v 59. minúte. Po centri Mazana a zmätkoch v domácej obrane usmernil loptu hlavou do siete Weir - 1:1. Výraznejšie vzopätie ani jedného tímu sa už nekonalo, a tak Trenčín remizoval s Pohroním 1:1, a tak otázka, komu vo Fortunalige ostane v rukách čierny Peter, ostáva otvorená. V tejto chvíli majú na konci tabuľky zhodne osem bodov až štyri mužstvá.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele