základní část, 7. kolo
31.08.2019 19:00 CET
3 : 3
(1:2)

Reportáž

ŠKF Sereď - FK Pohronie 3:3

Na zápase ŠKF iClinic Sereď a FK Pohronie videli diváci až šesť gólov. Domáci celok remizoval s nováčikom najvyššej súťaže 3:3 (1:2), keď o víťazstvo prišiel v nadstavenom čase.

Sereď sa v prechodnom domovskom stánku v Myjave ujala vedenia už vo ôsmej minúte: hosťujúceho brankára Vantrubu prekonal z hranice šestnástky Iván - 1:0. Radosť vedúceho celku netrvala dlho. Nováčik vyrovnal už o šesť minút neskôr. Po autovom vhadzovaní predĺžil Abrahám loptu do päťky, kde sa z bezprostrednej blízkosti presadil Zachara - 1:1. O ďalších päť minút hostia išli do vedenia. A to vďaka štandardnej situácii. Blahút poslal loptu z rohového kopu priamo na Abraháma, ktorý upravil polčasový stav na 1:2.

Zápas plný zvratov pokračoval aj po zmene strán. V 58. minúte hosťujúci Nosko neodvrátil center na hranicu šestnástky a hlavička Ventúru zapadla za Vantrubu - 2:2. Ten o dve minúty kapituloval aj tretíkrát; opäť po hlavičke protihráča. Cleber nacentroval do malého vápna a domácich vrátil do vedenia Hučko - 3:2. Náskok si Sereď udržala až do nadstaveného času. Po odrazenej lopte z priameho kopu sa najlepšie zorientoval Jacko a vyrovnal na konečných 3:3. Sereď si tak s Pohroním body na domácej tráve podelila.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele