základní část, 10. kolo
28.09.2019 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

ŠKF Sereď - AS Trenčín 1:1

V desiatom kole Fortunaligy pritlačila domáca Sereď v druhom polčase na pílu a s AS Trenčín vybojovala aspoň bod za remízu 1:1 (0:1).

Zápas sa odohral v prechodnom stánku domáceho celku v Myjave. Sereď zaznamenala piatu remízu v rade. Trenčín zas skóroval vo všetkých doterajších desiatich dueloch ligovej sezóny. V prvom polčase diváci veľmi kvalitný futbal nevideli. Zápasu chýbala plynulejšia kombinácia, no predovšetkým nebezpečné situácie a gólové príležitosti. Keď sa už zdalo, že sa prvé dejstvo skončí bez gólov, v 45. minúte otvorili skóre Považania. Po rohu hlavička Skovajsu rozozvučala tyč, ale dorážka Kestona sa už ocitla v sieti - 0:1. Do druhého polčasu prišiel v drese AS van Kessel a hneď mal dve dobré šance.

V 46. minúte mieril nepresne a o dve minúty nato jeho pokus veľmi dobre eliminoval brankár Iliev, keď loptu vyrazil. Po hodine hry mala šancu Sereď: rybička Špehara minula Šemrincovu bránu. V 68. minúte Ventúra tesne minul, ale o minútu po priamom kope najvyššie vyskočil Ba a razantnou hlavičkou vyrovnal - 1:1. V 74. minúte zmaril Iliev šancu Roguljiča, ktorý pálil z voleja. Skóre sa už nezmenilo a Sereď po zlepšenom výkone v druhom polčase zaknihovala piatu remízu za sebou. Sereď - Trenčín 1:1.

Autor: Dušan Guman / tasr.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele