základní část, 5. kolo
17.08.2019 19:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Senica - MFK Ružomberok 2:2

Zmierlivo sa skončil duel na Záhorí, kde domáci viedli nad Ružomberkom už 2:0, no napokon sa musia uspokojiť aj s remízou 2:2.

Taborda mal prácu už po troch minútach, ale prvú šancu Regáliho vyboxoval preč z dosahu brány. Po pár hluhých minútach sa už gól ale zrodil, Senica sa dostala do vedenia po skvelej nahrávke dopredu a zakončení Castanedu - 1:0. Ten istý hráč potom zahrával aj pokutový kop, pretože po faule Krajčírika mala Senica túto výhodu približne po polhodine hry. V súboji s brankárom nevyzrel, ale z dorážky upravil už na 2:0. V závere polčasu mal šancu po brejku ešte Totka, ale nedal. Trestali tak hostia, takisto sa dostali k penalte a tú Twardzik premenil.

To vlialo Liptákom dostatok síl na to, aby sa smerom dopredu ešte pokúsili niečo vymyslieť a výsledok otočiť. Dlho sa síce nič nedialo, ale potom po hodine hry mal šancu Novotný a po peknej akcii nedal šancu Tabordovi - 2:2. Dvanásť minút pred koncom mal veľkú šancu Castaňeda, ale prázdnu bránu minul. Maslo potom pár minút pred koncom nepustil do šance Castaňedu, ale penalta sa tentoraz nepískala. Domáci sa môžu cítiť ukrivdení, ale výsledok 2:2 ostal v platnosti.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele