základní část, 8. kolo
14.09.2019 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Zlaté Moravce - MŠK Žilina 0:0

MŠK Žilina nepotvrdil papierové predpoklady a s domácim ViOn-om Zlaté Moravce iba remizoval, pričom diváci žiadny gól nevideli.

Otvoriť skóre mohli v 28. minúte hostia. Králik poslal dlhý center na Jánošíka, ktorý hlavou nabil úplne voľnému Boženíkovi. Ten ostal sám pre bránkou domáceho tímu, ale gólovú radosť mu veľmi dobrým zákrokom pokazil Pindroch. V 33. minúte mali "Šošoni" ďalšiu šancu. Jánošík z pravej strany odcentroval na Boženíka. Tentoraz dobrý obranný zákrok predviedol Asanović. O dve minúty Boženík našiel Jánošíka, ktorý prudkou strelou vyprášil rukavice domáceho brankára. Dve minúty pred koncom prvého dejstva sa po centri z pravej strany dostal k lopte v strede šestnástky Žiliny Kovaľ. Jeho strelu z otočky zlikvidoval Holec.

V 76. minúte mohli domáci otvoriť skóre. Čögley z pravej strany našiel hlavu Kovaľa, ktorý namieril do náruče Holeca. O dve minúty Demiri z priameho kopu technickou strelou opečiatkoval brvno Pindrochovej bránky. V 84. minúte Káčer tvrdou strelou z diaľky preveril pozornosť domáceho gólmana. V tretej nadstavenej minúte zápasu mohli o všetkom rozhodnúť hráči spod Dubňa, strela hostí však skončila tesne vedľa ľavej tyče. ViOn Zlaté Moravce remizoval s vedúcim celkom tabuľky bez gólov 0:0.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jednička by byla ziskem po sk. Nesmí se to stát. 0 mě nevadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele