základní část, 9. kolo
22.09.2019 18:00 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

AS Trenčín - Slovan Bratislava 2:4

Najlepším strelcom Fortuna ligy je aktuálne Andraž Šporar, ktorý si pripísal ďalšie dva góly v súboji s Trenčínom. AS prehral s obhajcom titulu 2:4, dvakrát sa presadil aj mladík Strelec.

Na začiatku to vôbec nevyzeralo, žeby diváci mohli sledovať taký výdatný gólový duel. Prvú šancu mal Slovan, Ljubičičovu snahu riešil s chladnou hlavou Šemrinec. Z rohu ale prišla šanca Strelca, Šulek ratoval až na čiare. Belasí sa ale dočkali o niečo neskôr, obrana si nedala rady s jeho útočnou akciou a Šporar z uhla mieril presne - 0:1. Ešte lepšie to pre hostí bolo o pár minút, pretože presadil sa aj mladík Strelec - 0:2. Ťažil zo spolupráce s Mohom. Neskôr center belasí smerok k ich bráne ešte odvrátili, lenže Roguljič sa oprel do strely a Greif kapituloval - 1:2. Bukariho šancu potom však gólman Slovana zneškodnil a vyslúžil si potlesk.

Po prestávke sa do súpera Trenčín zahryzol nebojácne a hneď vyrovnal. Lopta sa dostala k van Kesselovi, ktorý ju nemal problém dopraviť do brány a upraviť na 2:2. Greif potom vychytal toho istého hráča a zachránil svoj tím pred otočením výsledku. Naopak, tešili sa jeho farby, pretože Ljubičičovu zblokovanú strelu musel Šemrinec vyraziť s námahou na roh, po ktorom sa dostal k lopte Strelec a loptu napálil presne do ľavého horného rohu - 2:3. Hral sa zaujímvý duel plný gólov. Veľmi dobre sa prezentoval po ďalšej domácej akcii brankár Greif. Zneškodnil aj šancu Koolwijka. AS sa vrhral do ofenzívy, ale vyrovnať sa mu už nepodarilo. Naopak, všetko podstatné zariadil strelec Šporar štvrťhodinu pred koncom. Po akcii s Medvedevom a Strelcom upravil na konečných 2:4.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele