základní část, 12. kolo
20.10.2019 17:00 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

AS Trenčín - FK Senica 2:3

Duel bohatý na góly sa hral v Žiline, kde má prechodný domov Trenčín. Ten však svojich priaznivcov nepotešil, pretože v zápolení s rozbehnutou Senicou napokon ťahal za kratší koniec. Rozhodujúci gól hostí padol v poslednej minúte.

Najprv to však nevyzeralo tak, že sa diváci nebudú nudiť. Ojedinelú šancu nedal Bukari, zo štandardky sa nepodarilo skórovať ani Čatakovičovi. Senica hrala veľmi dobre a svojmu súperovi hrozila brejkmi. Skóre sa menilo po 27-mich minútach, pokus El Moudaneho z diaľky bol tečovaný a zapadol za brankára do siete - 0:1. Ešte v prvom polčase potom Roguljič po sporne získanej lopte mieril pod brvno a vyrovnal na 1:1.

Chudý po prestávke inkasoval po hlavičkovom zakončení Sulleyho desať minút po začiatku druhého dejstva, Senica teda opäť viedla - 1:2. AS sa teda opäť pokúšal stav vyrovnať, ale nedarilo sa mu pokojnejšie zakončiť. Bránu v šanci netrafil ani striedajúci Depetris. Neeskens neskôr ale dotiahol do úspešného konca akciu van Kessela a bolo 2:2. Napokon však posledné slovo patrilo Senici, pretože center Castanedu v závere peknou ranou v páde namieril presne Dias. Týmto gólom na 2:3 napokon rozhodol.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele