o titul, 7. kolo
04.05.2019 17:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

ŠKF Sereď - Zemplín Michalovce 2:2

Na štadióne v Nitre narazili na seba ŠKF iClinic Sereď, v zápise uvádzaná ako domáci celok a MFK Zemplín Michalovce. Pod Zoborom došlo k deľbe bodov po remíze 2:2 (1:1).

Domáca Sereď vstúpila do zápasu najlepšie, ako mohla. Už v druhej minúte sa Morong presadil cez dvojicu obrancov, prihral Lačnému, a ten rozvlnil sieť - 1:0. Michalovce odpovedali v 15. minúte: dopredu potiahol Danko a nabil Kolesárovi, ktorý aj s prispením teču prekonal brankára Nwolokora - 1:1.

Diváci videli ofenzívny futbal, no na ďalšie góly bolo treba čakať do druhého dejstva. V 48. minúte ešte Sus zblízka prestrelil, ale v 55. minúte domáci viedli 2:1. Morongovu strelu Kira vyrazil pred seba a Baez mal ľahkú prácu - 2:1. Ten istý hráč mohol vzápätí pridať tretí gól Serede, ale trafil iba michalovského gólmana Kiru. V 67. minúte sa z ihriska po druhej žltej karte porúčal Casado a Michalovce dohrávali zápas oslabené. Sereď presilovku nevyužila. Naopak, Zemplínčania v druhej nadstavenej minúte vyrovnali zásluhou Zacharkiva. Sereď remizovala doma s Michalovcami 2:2 a s 35 bodmi ostáva v skupine o titul na poslednom, šiestom mieste. Michalovce nahrali 39 bodov a udržali si piatu priečku.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele