základní část, 14. kolo
03.11.2018 13:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

MŠK Žilina - MFK Ružomberok 3:0

Hoci dobré momenty v zápase mali aj hostia, jednoznačný výsledok si v zápase s Ružomberkom pripísala Žilina. Pokračuje tak v dobrých výkonoch a posunula sa tým už na 2. miesto Fortuna ligy.

Od začiatku sa hral živý zýpas a bolo sa na čo pozerať, no potom po náznakoch šancí už tempo opadlo a skôr sa len dostavila nuda. Zaujímavé chvíle v zápase sa dostavili na rad až tesne pred koncom polčasu. V 37. minúte Škvarkovu strelu Macík chytil, o minútu Kaša vysunul dlhou hlavičkou do šance Boženíka, mladý útočník MŠK sa po súboji s Macíkom na hranici 16-tky ocitol na zemi. Postavil sa však a jeho lopta smerovala do brány, no tú Kružliak odhlavičkoval. V 43. minúte Mustedanagič v dobrej pozícii na jeho smolu loptu zle trafil a tak ani on skóre nezmenil. Stalo sa tak až v nadstavenom čase, domáci sa tešili po akcii Mihalíka so Škvarkom. Boženík následne krížnou strelou otvoril skóre.

To Ružomberčanov mohlo zraziť na kolená, no po prestávke sa práveže snažili čím skôr vyrovnať. Holec si s obranou len tak tak poradil s nejedným nábehom dopredu, MFK mali dobrú pasáž hry. Po hodine hry sa však šošoni dostali do šance, opäť bol pri tom aktívny Boženík. Napriek tomu Ružomberčania boli v tlaku, ale z neho gól nedali. Desať minút pred koncom šošoni podnikli akciu smerom dopredu a Holúbek zužitkoval center hlavičkou na 2:0. Na rozdiel troch gólov upravil v závere Sluka, čo je pre hostí krutý výsledok. Šošoni sa týmto dostali na striebornú priečku.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele