o udržení, 7. kolo
04.05.2019 17:00 CET
1 : 4
(1:1)

Reportáž

AS Trenčín - FC Nitra 1:4

Trenčín sa prepadá hlbšie a hlbšie. V ďalšom nadstavbovom kole v skupine o záchranu podľahol AS na domácej tráve celku FC Nitra až šokujúco vysoko 1:4.

Futbalisti Nitry deklasovali v sobotnom myjavskom stretnutí siedmeho kola nadstavbovej skupiny o záchranu vo Fortunalige Trenčín 4:1. Trenčania z predchádzajúcich desiatich zápasov vyhrali len jeden a po prehre s Trogármi klesli v tabuľke na predposlednú jedenástu priečku. Z nej sa ide do baráže. Nitra triumfovala v nadstavbe prvýkrát, no vedie svoju časť ligového pelotónu.

Do vedenia sa dostali Trenčania už v deviatej minúte. Vtedy Rogulič poslal prihrávku za obranu na Čatakoviča, ktorý rozvlnil sieť - 1:0. Domáci sa neradovali dlho. V 34. minúte Chobot posunul Fábrymu, ten sa neulakomil a Šemrinca prekonal Fabiš - 1:1. Hostia obrátili stav po zmene strán. V 63. minúte zakončil Bilovský a s prispením teču Laczkóa zvýšil na 2:1 pre Nitru. O dve minúty viedol FC už o dva góly. Laczkó odhlavičkoval iba k Chobotovi, ten zaregoval rýchlo a pohotovo upravil na 3:1. Pohromu Trenčína zavŕšil v 79. minúte Charizopulos po prihrávke Chobota. AS Trenčín prehral na domácej tráve s FC Nitra jednoznačne 1:4.

Autor: Dušan Guman / sport.sk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele