15. kolo
05.11.2016 17:00 CET
5 : 1
(2:0)

Reportáž

Zemplín Michalovce - FC Zlaté Moravce 5:1

V 15. kole najvyššej slovenskej súťaže Michalovce potvrdili úlohu favorita a so Zlatými Moravcami zvíťazili vysoko 5:1 (2:0).

Od začiatku stretnutia malo územnú prevahu domáce mužstvo. V 18. minúte išlo zaslúžene do vedenia. Po priamom kope sa do zakončenia dostal Mensah a prekonal bezmocného Kováča - 1:0. V 23. minúte vystrelil Kotora z vnútra pokutového územia, no minul bránu. Tempo hry sa postupne zvýšilo a pribudli nebezpečné strelecké pokusy. Domáci mali naďalej územnú prevahu a ich držanie lopty sa blížilo k 70-im percentám. V 27. minúte strelil svoj prvý gól v sezóne Kotora - 2:0. V 40. minúte Danko rozohral rohový kop domáceho mužstva, k hlavičke sa dostal útočník Kushta, ale mieril nad priestor troch žrdí.

V 52. minúte Zemplínčania pridali ďalší gól. Po druhýkrát v zápase sa strelecky presadil Mensah. V 58. minúte hostia stav skorigovali. Priamy kop zužitkoval obranca Karlík - 1:3. Po hodine hry sa skóre menilo opäť. O dve minúty po znížení Moraviec rozvlnil sieť Kunca a poslal svoje družstvo už do trojgólového vedenia - 4:1. V predposlednej minúte riadneho hracieho času si po rohovom kope strelil vlastný gól Karlík - 5:1 pre Michalovce. MFK Zemplín Michalovce zvíťazil nad ViOn-om Zlaté Moravce - Vráble vysoko 5:1 (2:0) a ešte viac prehĺbil krízu hostí, ktorí prehrali už ôsmy zápas v rade a "upevnili" si pozíciu na poslednej priečke fortunaligovej tabuľky.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele