23. kolo
13.03.2016 14:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Zemplín Michalovce - AS Trenčín 1:3

V 22. kole Fortnaligy podľahol Zemplín Michalovce na domácom trávniku úradujúcemu majstrovi AS Trenčín 1:3 (0:1).

Už v jedenástej minúte dostal bero nahrávku od Maierhofera a trafil k žrdi. Kelemen sa ani nepohol. V 22. minúte hlavičkoval domáci Votinov pod brvno. Šemrinec mal loptu na dosah a chytil ju. V 26. minúte Van Kesselov pas zľava síce našiel hlavu Kalua, Jeho hlavička smerovala do bočnej siete. V 29. minúte vo vnútri šestnástky spadol Maierhofer, no rozhodca ukázal naopak faul Trenčanov. V 39. minúte pálil Maierhofer z prvej, ale nad. V 42. minúte strela hostí spoza šestnástky trafila iba nohy hráčov v žltom.

Štyri minúty po obrátke sa Bayón snažil nachytať Šemrinca, ktorý bol ďaleko z brány a tesne minul. V 62. minúte Bero našiel Maierhofera. Ten najprv trafil žrď, no následne loptu dorazil do prázdnej brány - 0:2. V 69. minúte po faule Kleščíka na Sviarchinskeho nasledoval pokutový kop. Penaltu Lukič premenil, ale keďže Bayon vbehol do šestnástky ešte pred jeho zahraním, musel si ho zopakovať. Lukič reprízu premenil, čím znížil na 1:2 z pohľadu domácich. V 84. minúte Holúbeka zoťal stopér Chubutja. Rozhodca ho druhej žltej karty ušetril, no Michalovčan do neho strčil, a tak vylúčenie predsa len získal. V 88. minúte Votinov dostal pas až na päťku, ale Šemrinec zakročil a po jeho zakončení udržal stav 2:1 pre Považanov. V nadstavenom čase Votinov nezasiahol loptu v dobrej šanci a v 94. minúte sa naopak Opatovského zakončenie dogúľalo až za bránkovú čiaru - 1:3.

Trenčín porazil domáce Michalovce 3:1 (1:0) a zvýšil svoj náskok na čele tabuľky pred Slovanom na šesť bodov.

Autor: Dušan Guman / onlajny.eu

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

čo ci jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

teba to ešte baví robiť kokota zo seba?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte? však já teprve začal

Reagovat
smazaný uživatel

nejako moc sleduješ ten trenčín

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele