20. kolo
01.03.2014 14:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Senica tesne zdolala Zlaté Moravce

Jarnú časť Corgoň ligy odštartoval súboj Senica - Zlaté Moravce, ktorý začal v sobotu už o 14. hodine. Zo zápasu vyšiel šťastnejšie podľa očakávaní tím Senice, ktorý dokázal nad ViOnom zvíťaziť pomerom 2:1.

Obe mužstvá vstúpili do zápasu opatrnejšie, ani jedno nechcelo urobiť zbytočnú chybu, ktorá by ich potom mohla mrzieť. Ani jedno sa netlačilo za každú cenu do ofenzívy, takže na gólovú príležitosť sme si museli dosť dlho počkať. Konkrétne sme museli čakať až do 29. minúty, kedy sa po Jiráskovej strele dostal k odrazenej lopte Hiago, no ten mieril následne vysoko nad. V nasledujúcich minútach sa hralo najmä v strede poľa. Tempo hry nebolo príliš atraktívne, no dojem z hry kazilo najmä časté kúskovanie. Do konca polčasu sa už teda nič zaujímavé neudialo, mužstvá odchádzali do šatní za bezgólového stavu.

ViOn mal hneď v úvode druhého polčasu obrovskú šancu. Hostí mohol poslať do vedenia Pavelka, no jeho pokus vykopol z bránkovej čiary Anselmo. O niekoľko desiatok sekúnd sa potvrdilo staré známe príslovie nedáš - dostaneš! Senica sa totiž dostala do vedenia po premiérovom góle Sebastiana Sosu v hneď prvom zápase za Záhorákov - 1:0. Druhý úder inkasovali Zlatomoravčania v podstate hneď, už o tri minúty využil zmätky v pokutovom území Jan Kalabiška - 2:0. Senica mala následne už zápas pod kontrolou, ale dálšie gólové šance prichádzali iba zriedka. Zaujímavú akciu predviedli Seničania v 81. minúte aj s gólovým zakončením Sosu, no tomu už rozhodcovia druhý gól nedopriali, keďže domáci útočník bol v ofsajde. V nadstavenom čase sa ešte hosťom podarilo skorigovať stav po presnom zásahu Ifrana Hadžiča, pre ktorého to bol prvý gól za Zlaté Moravce hneď v premiérovom zápase. Senica teda dokázala potvrdiť rolu favorita a ViOn zdolala tesne 2:1.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele