Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2022

zóna UEFA (Evropa) - skupina I, 4. kolo
02.09.2021 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

V souboji outsiderů díky brzkým gólům slaví Andorra

Dva trpaslíci dosud čekající na bod se střetli v rámci čtvrtého kola skupiny I v Andoře. Domácí celek tam vyzrál na San Marino poměrem 2:0, přičemž o obě branky se v úvodu postaral Vales.

Domácí měli na začátku zápasu více ze hry, což mohl demonstrovat ve třinácté minutě Fernandez. Ten si na pravé straně poradil s bránícím hráčem, poté ale ztroskotal na brankáři. Po osmnácti minutách už gólová radost přišla. Cervósův centr z přímého kopu našel hlavu Marca Valese, od níž putoval za záda bezmocného Benedettiniho.

Netrvalo dlouho a vedení pyrenejského knížectví dostalo dvojnásobné výše. Od rohového praporku tentokrát odcentroval Pujol, zakončující hráč ovšem byl zase stejný. Marc Vales rybičkou poslal balón na vzdálenější tyč.

Druhý poločas už ani zdaleka nenabídl tolik akce jako ten první. San Marino sice mělo lehkou optickou převahu, nicméně využilo jí jen k jedné střele na branku, zatímco soupeři se nepovedlo ani to. Stav utkání tak byl až do závěrečného hvizdu 2:0.

Na vývoj skupiny tento výsledek zřejmě nemá moc velký vliv. Za dominantní Anglií totiž bojují o druhé místo Polsko, Maďarsko a Albánie, kterým se oba soupeři z Andorry koukají na záda a dle papírových předpokladů by se na tom nic změnit nemělo.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele