Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina B
31.08.2017 20:45 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Maďarsko - Lotyšsko 3:1

Maďaři zvládli životně důležité utkání s Lotyšskem a i když je jejich ztráta na postupová místa stále velká, jejich naděje žije. Hosté toho v Budapešti moc nepředvedli, sice před koncem poločasu snížili, ale domácí jasně kontrolovali hru, aby nakonec zvítězili 3:1.

Maďaři byli celý zápas lepším týmem a tři body nakonec získávají naprosto zaslouženě. Koneckonců domácí se na stadionu v Budapešti rychle ujali vedení a pomohla jim k tomu standardní situace. Varga dokonale posadil balón na hlavu Tamáse Kádára a Budapešť explodovala radostí. Domácí navíc pokračovali v aktivní hře a další standardní situací si v prvním poločase vypracovali dvoubrankový náskok. Dzsudzsák rozehrál rohový kop Ádám Szalai hlavou překonal Vaninse.

Vedení domácího celku bylo naprosto zasloužené a nemuselo to trvat dlouho a mohlo to být o tři branky. Korhut totiž dobře vypálil, ale ještě lépe zasáhl Vanins. A vzápětí dost nečekaně udeřilo na druhé straně. Chybnou rozehrávku v obraně okamžitě využil Gints Freimanis a Lotyšsko si před odchodem do šaten zajistilo kontaktní branku.

Domácí navíc vstoupili do druhé půle špatně a brzy mohlo být srovnáno, nebýt výtečného zákroku Gulácsiho. Ten si poradil jak se střelou Šabaly, tak i s dorážkou Freimanise. Maďaři se nakonec uklidnili v 68. minutě a jak jinak, než standardní situací. Dzsudzsák poslal do šestnáctky ostrý centr a nešťastník Solovjovs si vstřelil vlastence.

Skóre nakonec mohlo nabýt ještě výraznějších rozměrů, jenomže Dzsudzsák chybu v rozehrávce nepotrestal, když zblízka trefil jen Vaninse.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

ria, ria, psychiatria to neda... 1:1

Reagovat
klokan.paul

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele