Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina B
09.06.2017 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Lotyšsko - Portugalsko 0:3

Lotyši přivítali na stadionu v Rize úřadující evropské šampiony z Portugalska a čekal se jednoznačný výsledek ve prospěch hostujícího celku. První větší šanci neměl nikdo jiný než Cristiano Ronaldo, jenž ve třiadvacáté minutě prověřil gólmana Vaninse, ten však jeho střelu vyrazil nad břevno.

Ronaldo ve svém festivalu střeleckých pokusů pokračoval, ani třicátá šestá minuta však nepřinesla první branku, znovu se parádním zákrokem zaskvěl lotyšský strážce tyčí. Čtyři minuty před koncem první půle byl už ale brankář lotyšského celku proti nejlepšímu hráči světa kártký. Fonteho hlavička po centru Gomese skončila ještě na tyči domácí branky, ale od branky se míč odrazil rovnou k hvězdě Realu a ten pohodlně poslal hosty do vedení 1:0.

CR Sedmička měla další dvě zajímavé šance v průběhu druhého poločasu, pokaždé však pohotově zakročil dobře připravený lotyšský gólman. Zhruba po hodině hry však skončil míč po akci Quaresmy před domácí brankou a Ronaldo byl znovu tam, kde ho bylo zapotřebí - druhá branka v zápase a 2:0 pro Portugalce.

Gólovou tečku za svým vítězstvím napsali mistři Evropy o pět minut později, tentokrát však autorem branky nebyl Cristiano Ronaldo. Lotyši chybovali v rozehrávce, míč se po přihrávce od spoluhráče dostal k ROnaldovi a ten předložil balon nesobecky Silvovi , jenž završil portugalský večer se skóre 3:0 pro favorizovaný celek.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele