Mistrovství světa - kvalifikace FIFA - Mistrovství světa - kvalifikace 2018

zóna UEFA (Evropa) - skupina B
25.03.2017 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Andorra - Faerské ostrovy 0:0

Utkání dvou outsiderů kvalifikační skupiny B nabídl v sobotu večer stadion Estadi Nacional v hlavním městě Andorry. Domácí celek, jenž dosud v kvalifikačním zápolení nezískal jediný bod a krčil se tak u úplného dna své skupiny, tu přivítal Faerské ostrovy.

Ty v dosavadní fázi kvalifikace nasbíraly body čtyři a v případě očekávané prohry Maďarska proti Portugalska se mohly v případě zisku tří bodů proti Andoře na osmifinalistu loňského mistrovství Evropy v tabulce dotáhnout.

V deváté minutě si chtěl hostující Edmundsson vykoledovat penaltu pro svůj celek, když šel v šestnáctce k zemi. Sudí však poznal, že se jednalo o pouhou simulaci, a namísto nařízení pokutového kopu si tak za svůj herecký výkon hráč Faerských ostrovů vysloužil pouze postih v podobě udělení žluté karty.

V minutě třicáté šesté se už stejný hráč blýskl v lepším světle a mohl dostat svůj tým do vedení. Do rozehraném rohovém kopu se právě Edmundsson dostal k balonu a došel s ním až do šestnáctky, kde se odhodlal ke střele, ta však skončila pouze na rukavicích gólmana Andorry.

Joán Símun Edmundsson si pověst muže zápasu udržel až do úplného konce. V sedmdesáté čtvrté minutě v souboji uprostřed pole naprosto zbytečně poslal k zemi podražením protihráče, za což po zásluze viděl od rozhodčího druhou žlutou kartu a poslal tak svůj tým na zbývajících šestnáct minut plus nastavení do deseti. Andoře se však ani proti deseti lidem skórovat nepodařilo, a utkání tak skončilo bezgólovou remízou 0:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
veikko

1:2

Reagovat
veikko

Sudí dobrý dement. Borcovi teče po ráně ve vápně krev a ještě dostane kartu za simulování.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele