Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
02.09.2006 16:00 CET
6 : 0
(5:0)

Skotsko

Faerské ostrovy

Rozhodčí: Igor Jegorov
Diváci: 50.059

Reportáž

Skotsko - Faerské ostrovy 6:0

Úspěšné vykročení do skupiny B mají za sebou Skotové. Faeřany načal už v sedmé minutě Fletcher, když využil přesného centru Millera. Už za tři minuty zaplněný Celtic Park bouřil znovu. Střela Millera byla zblokována, ale McFadden neměl problém míč uklidit do odkryté brány. Skotsko svůj náskok zdvojnásobilo ve třetí desetiminutovce díky dvěma penaltám. Po faulu Johannesena na McFaddena uspěl Boyd a ze značky pokutového kopu překonal brankáře Mikkelsena i Miller, když potrestal Danielsenovu ruku. Vynikající první půli svěřenců Waltera Smitha korunoval pátým gólem Boyd po ideální přihrávce Fletchera.

Ve druhé půli si mohli domácí dovolit neproměnit množství šancí, jednu branku však ještě přidali. Od McFaddena se míč šťastně odrazil k O'Connorovi, který přidal šestou branku.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skotsko vyhraje__________________________

Reagovat
smazaný uživatel

Skotsko zacalo kvalifikaci asi tak jak si prali, doma porazit Faerske ost. 6:0, to je dobre vykroceni do tezke kvalifikacni skupiny.... i kdyz se tenhle vysledek dal ocekavat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele