Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
02.09.2006 20:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Rumunsko - Bulharsko 2:2

Dva góly Martina Petrova zajistily Bulharsku cenný bod z horké rumunské půdy. Domácím k výhře nestačilo ani dvoubrankové vedení, které jim zajistili ve 40. minutě vedoucím gólem Laurentiu Rosu a poté v 55. minutě Ciprian Marica. Zápas byl plný tvrdých osobních soubojů, zákroky byly často za hranicí pravidel, o tvrdé hře svědčí i sedm žlutých karet a také vyloučení domácího hráče Tamase v nastaveném čase. Rumunsko začalo náporem, v 10. minutě se nebezpečnou střelou prezentoval Rosu. Šanci měl i Adrian Mutu, který ji ovšem také neproměnil. Pět minut před přestávkou se už domácí dočkali, střelcem byl Rosu.

Domácí začali aktivně i druhý poločas, výsledkem byla Maricova branka na 2:0. Závěr ovšem patřil Bulharům, dvěma brankami zajistil vyrovnání hráč Atlética Madrid Martin Petrov. Pro Rumuny je remízový výsledek zklamáním, neboť po většinu zápasu měli převahu a o výhru přišli až v závěrečné desetiminutovce.

Autor: Michal Štěrovský

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rumunsko bylo v tomhle zapase mirnym favoritem.... to se potvrdilo i v zapase od zacatku Bulharsko tlacili, ale nakonec to nestacilo a myslim si ze remiza 2:2 je uspechem spise pro Bulharsky tym. Rumunsko by tahle ztrata bodu mohla mrzet, hlavne na konci kvalifikace na Euro 2008, kdy i jeden bod muze rozhodnout o postupu na sampionat.

Reagovat
smazaný uživatel

viz poslední kvalifikace(1bod). Já nevím co s těma rumunama je. oni se tam zase nedostanou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele