Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina C
24.03.2007 20:30 CET
1 : 4
(1:1)

Řecko

Turecko

Rozhodčí: Wolfgang Stark
Diváci: 31.405

Reportáž

Řecko - Turecko 1:4

Souboj dvou neporažených týmů ve skupině C skončil jasnou výhrou hostujících Turků, kteří smetli domácí Řeky 4:1. Turci tak odskočili svému dnešnímu soupeři ve skupině na rozdíl tří bodů a se čtyřmi výhrami kráčí za postupem.

Do utkání vstoupilo lepé domácí mužstvo, které šlo v páté minutě do vedení, šťastným střelcem byl Sotirios Kyrgiakos. Stoper Řecka si naběhl na přihrávku záložníka Katsouranise a zblízka neměl problém se zakončením. Tři minuty nato Giorgos Karagounis mohl zvýšit vedení Řecka, ale brankař Volkan Demirel jeho střelu zlikvidoval. Ve 27. minutě začal obrat Tuncay Sanli. Sabri poslal záložníkovi Turecka výbornou přihrávku a Tuncay pravačkou nedal šanci Antonisovi Nikopolidisovi. Vítěznou branku si připsal Gokhan Unal, který prudkou ranou ze střední vzdálenosti překonal Nikipolidise. Dvacet minut před koncem Metin Tumer zvýšil střelou z okraje pokutového území vedení Turecka již na 3:1 a deset minut před koncem završil výborný výkon hostujícího mužstva náhradník Karedeniz.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele