Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina B
06.06.2007 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Francie

Gruzie

Rozhodčí: Lucilio Cardoso Cortez Batista
Diváci: ?

Reportáž

Francie - Gruzie 1:0

Chudé vítězství zaznamenala Francie, nejtěsnější výhra 1:0 proti dobře bránící Gruzii ale znamená tři body a udržení prvního místa.

V systému 4-5-1 se na hrotu opět objevil pouze Nicolas Anelka a pořádně o něm bylo vědět. Útočník Boltonu se ocitl v prvních dvou slušných šancích, nejprve nedosáhl na centr Riberyho, po centru Maloudy ho pak vychytal Lomaia.

Další dva neúspěšné pokusy vyslal Toulalan, udeřilo však až ve 33. minutě. To se povedenou akcí blýskl Ribery a po jeho centru dal svou první reprezentační branku ve třetím zápase mladíček Nasri - 1:0.

Domácí byli jasně lepší, v první půli ještě hlavičkoval po rohu Nasriho mimo Malouda, krátce po změně stran pak nedokázal usměrnit míč do sítě Clerc. V 68. minutě opět zamotal hlavy obráncům Ribery a Lomaia měl práci s ranou Anelky.

Na hřiště se ve druhé půli dostal také Cisse a měl poslední příležitost Francouzů, když ze střední vzdálenosti pálil mimo.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
Slejdy

1

Reagovat
HOST*

Francije milujem ta

Reagovat
HOST*

traps to neni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele