Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina A
02.06.2007 18:00 CET
1 : 3
(1:0)

Ázerbájdžán

Polsko

Rozhodčí: C. Kapitanis
Diváci: ?

Reportáž

Ázerbájdžán - Polsko 1:3

Domácí začali překvapivě lépe a již v šesté minutě šli do vedení, když měl v pokutovém území až příliš prostoru Subashic. Polský brankář Boruc musel být i nadále v pozoru, o chvíli později ho totiž prověřil Mamedov. Hosté se do zápasu dostávali pomaleji, první dvě střely Smolareka zblokovala zeď, respektive Imamaliev, následně to dvakrát marně zkoušel také Rasiak.

Ázerbájdžán se nezatáhl jenom do obrany a i nadále hrozil. Gurbanov mířil z trestného kopu nad a Subashic poté nedokázal přesně nasměrovat svou hlavičku. Těsně před odchodem do kabin našel Zurawski centrem Blaszczykowského a proti jeho gólové střele vytáhl Veliyev fantastický zákrok.

V polské kabině o přestávce došlo k menšímu zemětřesení a slova trenéra Beenhakkera padla na úrovnou půdu. Druhý poločas již byl jasnou záležitostí Poláků, jejich hru dirigoval Krzynowek. Ten se do análů zápasu poprvé zapsal v 63. minutě, když jeho centr přetavil ve vyrovnání Smolarek.

Hosté využili drobné ztráty koncentrace domácího týmu a o tři minuty později udeřili znovu, když přesně mířila Krzynowekova levačka. Ázerbájdžán vrhl všechny síly do útoku a měl i šance, jenomže Abbasov a Gurbanov se neprosadili. V poslední minutě udělal tečku za zápasem znovu Krzynowek, který proměnil v gól centr Saganowského.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na tenhle zapas bych prilis moc nevsazel pac by tady mohlo byt prekvapeni i kdyz si myslim ze polsko vyhraje tak max. 0:1 ale bojim se remizi

Reagovat
HOST*Thomas

blbe těžko můj tip 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jsem se trefil

Reagovat
HOST*

jestli to meotoci tak na vsecko seru a nemam slov fakt .. tady je totiz azerbajdzan fotbalova velmoc to nevite??

Reagovat
HOST*

oprava * neotoci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele