Mistrovství Evropy - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy - kvalifikace 2008

skupina G
24.03.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Albánie - Slovinsko 0:0

Utkání na těžkém terénu nakonec branku nepřineslo a ani jeden ze soupeřů tak nezaznamenal posun v tabulce. Albánie je stále předposlední, Slovinci zůstávají pátí.

Jako první z obou brankářů si na míč sáhl Beqaj, který v desáté minutě zastavil střelu Lavriče. Na druhé straně zahrával trestný kop Duro a Hamdanovič měl co dělat, aby jeho pokus spacifikoval. Domácí reprezentant se prvním neúspěchem nenechal odradit a jeho další rána šla jenom o několik centimetrů nad. O něco výše mířil v závěru poločasu hostující Žlogar.

Druhou půli otevřela hlavička Bogdaniho a další dobrý zákrok Bogdanoviče. O vzruch se poté staral střídající Bushi, jenomže nejprve rozvlnil pouze boční síť a následně ho vychytal Bogdanovič. Albánie byla lepším týmem, stejně jako Slovinsko ale nakonec branku nedala.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele